設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Aria Audio

☆美國Lightspeed「電源處理器 - 分享及討論」

讚助版主

呢兩件加埋,不得了~送貨~gogogo

讚助版主

今天又為客人做了電源測試

用了光速後,影響器材最嚴重嘅 RFI, EMI 嘈音去到新低點

濾波技術有很多種,美國 “光速Lightspeed” 係使用被動式,不需火牛,不需線圈,無熱力,就把過濾做好了,而且光速本身吾會影響電源速度,令器材回覆最佳表現,速度最高,動態最強,幼滑細緻

讚助版主

今天又幫買了我們產品的客人測量了家中電源

講多無謂,現實測試最實際。
使用我們CLS809 Lightspeed後的差別 數值即時靚曬

讚助版主

經玩場測試,客人除左買左我地PSI A25M後, 更立即決定帶Lightspeed Reference MK3返屋企
此型號要買就要搵我地啦

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

你好,不知你們LIGHTSPEED電源處理產品是否會有大地震Earthquake產品的trade in服務優惠呢?如有的話應該亦會有很多想換!

讚助版主

hangshun 發表於 2018-1-30 21:21
你好,不知你們LIGHTSPEED電源處理產品是否會有大地震Earthquake產品的trade in服務優惠呢?如有的話應該亦會 ...

你好
暫時Lightspeed都沒有任何大型Trade-in優惠或減價優惠的計劃。

但也希望可以幫到客人忙,詳情可以於PM詳談,請查收PM

讚助版主

升級美國光速Lightspeed Reference MK3

人客形容同之前濾波系統比較,聲音如放生野馬一樣,自然開放,動態一流

不需火牛,不需綫圈,不發熱,但EMI/RFI過濾得一乾二淨

讚助版主

美國光速Lightspeed 旗艦Ultimate Reference

輸送清純靚電供給旗艦MBL系統

*Lightspeed - Reference Ultimate (Power Amp)

• 八位美式電源輸出 連Power 30 電源線
  • (Outlet 11, Outlet 22, Outlet 33, Outlet 44)
  • Hyper Drive Technology超驅動科技
  • Power Factor Correction電源相位修正 Level 4
  • 醫療級美式插座
  • Outlet 11電源輸出兩組 Core-R2 Level 8 (2組)
  • Outlet 22電源輸出兩組 Core-R2 Level 8 (2組)
  • Outlet 33 及 44 電源輸出各兩組 Core-R2 Level 8 (4組)
  • 承受功率 5000W / 20A
  • 防雷保護 2475J / 90000A

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

audioyui 發表於 2018-1-31 10:11
你好
暫時Lightspeed都沒有任何大型Trade-in優惠或減價優惠的計劃。

已PM給你們...謝謝

讚助版主

hangshun 發表於 2018-2-1 00:48
已PM給你們...謝謝

謝謝