設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] SVS 親身經歷及我見 (Part I p.1, Part II p.3)

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

話說我同76各位版友(有版主,有特玫),  一行11人有男有女上左去版友Metropolis 兄家探訪佢d 好野

放工後去家訪...梗係要先去醫醫肚先啦

之後係商場經秘密通道去左屋主屋企...嘩 好似去左酒店呀

點解上樓後係走廊都咁涼嘅...豪宅係唔同d ...樓層走廊都有中央冷氣<------咁d管理費咪...

廢話少講了...

入左屋之後...嘩...好有文化氣息...成坐poly 大樓係眼前 ...望過d....嘩好大過海呀

sorry sorry...入正題先

一入屋....好warm嘅color ar...樓底好高喎

d 器材咪係我好想要個d ...個郵筒真係俾睇相有氣勢

做男仕嘅...梗係要先讓d女任門坐最佳位置試先(扮都要讓ga )...咁我地有4, 5 個男就塞係皇帝位後排睇...間屋真係夠深

好...大家先試隻Knowing先....先熄燈先...e...點解2條黑邊咁光ge...LCD TV係咁 ...可能自己睇慣plasma

成隻aeroplane 沖落地面...好震憾呀....唔止呀....我地同埋d家具都feel 都好震呀 ....SVS郵筒真係唔係講笑呀

Part I finished...Part II to be continued...未試過係度打咁多野 ...休息下先

評分

參與人數 8威望 +32 收起 理由
kleehkg + 5
girbaud + 3
lemonstar + 4
matta722 + 4
hintel + 4
maner394 + 2 精品文章
mightyatoms + 4 Nice report!!!
avmilk + 6

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

死火,昨晚都無人介紹既..........你係.......

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

講到我心痕痕添...........

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

我都好想聽下svs

專業玩家

AV 新丁

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你地上黎既當日, 套機只係埋左位五日... d setting 笑死人
相信你地睇既時侯 boom 多過低音
幸得各路高人指點下... 先叫做似返d 樣.
不過同時亦好 confirm 部 amp 係唔夠力推好晒幾隻野既... 不過都好, 唔洗自己估估下... (自我安慰中...)
不斷求進步的 AV + HIFI 生活... MA+SVS@SONY+Spark Audio
=> 我的初級 AV + HIFI 組合 <=

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

快d啦,吾好停手呀...

1萬

13萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章

睇到出神, Part 2 唔好甘耐呀, 唔該.

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

高上地區....我都去玩過....有錢人真開心

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

你地上黎既當日, 套機只係埋左位五日... d setting 笑死人
相信你地睇既時侯 boom 多過低音
幸得各路高人指點下... 先叫做似返d 樣.
不過同時亦好 confirm 部 amp 係唔夠力推好晒幾隻野既... 不 ...
Metropolis 發表於 2009-12-1 22:17

都話一不做二不休......
加對後置变7.1,加投幕,加後級

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

唔好意思...睇埋富貴門先...等等呀...咁多位