設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: dxvmon2000

[顯示器] Del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

係咪吹到你啤啤聲都係由c fu話事...
qq1122yq 發表於 2009-12-5 01:29

對呀,將來有五點都無得換panel,要個Cf看到電視好有問題先有得換Panel,所以我強烈要求換機!!!!!!!!!!!!!!!

鉑金玩家

RE: 救命,買左一兩天,就出現死點G10.....

事情到今天,我全家人出動去CMK理論,CMK SALES (陳旭華和CMK經理)不負責任,佢地CMK有存貨,但死都唔換機! CMK shop所為10天保證,原來是假,將所有問題交比行貨代理處理,代理不受理,就死都唔換新機!!!!!!!!!!!

現在對所以CMK賣的產品,完全無信心,因為無保證!!!!!!!!!!!!!!!!Case已經14days,信興又唔負責,CMK又推波比信興!救命!!!!

信興同CMK兩間野都在推來推去!!!!!!!!!!!!!!!!!!你在CMK買任何產品都無得換,大家要記得!

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章

145# dxvmon2000

Ching 部機是否巳經好返, 沒冇死點問題

鉑金玩家

145# dxvmon2000

Ching 部機是否巳經沒冇死點問題
ikkjr 發表於 2009-12-5 17:09

死點一定有......現在好灰,全家人食左火藥!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

有無計劃下一步行動  

鉑金玩家

有無計劃下一步行動  
qq1122yq 發表於 2009-12-5 17:18

寫左信比日本Panasonic官方E-mail.................................

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

寫左信比日本Panasonic官方E-mail.................................
dxvmon2000 發表於 2009-12-5 17:22

其實信興唔包0死點的
寫信都冇用
E個問題係CMK的錯
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章

琴晚去sogo showroom睇v series順便問死点呢亇問題,个sales醒到話換唔換机要c fu話事喎,我話乜你公司無定rules ga咩,佢都仲係話要由c fu話事,咁我問c fu又朋什麼數句話事呢,佢都仲係話由c fu決定........比佢吹到我 ...
sk555 發表於 2009-12-5 01:23

小弟上兩個月去 CWB sogo Panashop 問死点問題,
當時個 Sales 好肯定咁話 plasma 一般冇死點, 如果有就會愌機.

現在睇返樓主個 case, 以後就算去 Panashop 買機,
都一定要 Sales 把 "包 0 死點" 寫係單上面.

鉑金玩家

其實信興唔包0死點的
寫信都冇用
E個問題係CMK的錯
鐵心心 發表於 2009-12-5 17:27

CMK死口都唔換!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!點做呀,叫你去消委會,佢地話不怕

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

咁咪告佢lor, 另外可以再去多次cmk同個sales理論...如果佢死口唔認,當場報警要求警方介入
佢地以欺騙手法銷售.....當然我唔知呢個方法可唔可行, 回頭承諾都係合法架麻
反正都係架lor...搞大件事....睇佢地點lor...有警察到場查問對佢地做生意好大影響, 仲要今日聽日係假期...多人見到更加好
Timka = kaisze
Panasonic 49CX700
Yamaha RX-A1070
Pioneer BDP-430
PS4
Quad 21L + L Center
Mirage Prestige
Sunfire HRS-8