設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: psb

[私人收藏] SAMMI大碟咁靚嘅相,點可以嘥咗佢....

鑽石玩家

中咗天后毒 , 最新嘅 "裸"入咗幾日 , 曬下分享先 , 遲啲得閒再盡曬近排入咗嘅其它全新 Sammi 大碟CD/2CD/細碟 EP , 全有或全冇,儲碟嘅執著同激情 , 向全集前進 ...

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 8威望 +140 金錢 +140 收起 理由
NAD + 10 + 10 專業攝影師張張一樣
km3232 + 10 + 10 超正!
Msuper + 10 + 10 好多張都係同一張唔同角度既,哈哈.
dc903 + 10 + 10 精彩報告
ernietse + 50 + 50 用家心得
Grandmaster + 10 + 10 超正!
窮小子 + 20 + 20 精彩報告 X 2 ~ 超 fans
tlsk + 20 + 20 精彩報告!

查看全部評分

鑽石玩家

psb 發表於 2017-2-24 20:24
中咗天后毒 , 最新嘅 "裸"入咗幾日 , 曬下分享先 , 遲啲得閒再盡曬近排入咗嘅其它全新 ...

"裸" 聽咗 4-5次,小弟個人口味,快慢歌都好啱聽,而且係越聽越上癮嗰隻,想買但未買嘅師兄唔洗估估下,放心去馬。
Yesasia 暢銷榜 No. 1 冠軍!

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
tlsk + 10 + 10 用家心得
窮小子 + 20 + 20 Ching 講到 ~ 1 定堅信。。。
dc903 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

黃金玩家

psb 發表於 2017-2-26 22:10
"裸" 聽咗 4-5次,小弟個人口味,快慢歌都好啱聽,而且係越聽越上癮嗰隻,想買但未買嘅師兄唔 ...

今次呢隻國語碟全隻都好好聽!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
psb + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

blackcolor 發表於 2017-2-27 00:17
今次呢隻國語碟全隻都好好聽!

Sammi 嘅華語/台灣大碟一向都好有水準,冇失望過

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
km3232 + 10 + 10 用家心得
窮小子 + 20 + 20 psb Ching ~ 晚上好
tlsk + 10 + 10 用家心得,正!

查看全部評分

鑽石玩家

"Love Is..." , Sammi 嘅經典大碟,攞獎無數,好大驚喜,歌路音樂風格好創新前衛,而家都係好喜歡經常聽,碟內嗰啲熱門主打單曲其實唔係所有,因為其它好多好多首非主打如"請付入場費",一樣好好聽 , 有此大碟嘅師兄有冇同感?Sammi 呢隻大碟封面設計同內頁相係好多歌迷最喜歡嘅,包括小弟 ,影得好靚。"Love Is..." 傳統CD盒嘅海外版,小弟珍藏至今 , 分享回味曬下...

x

評分

參與人數 6威望 +90 金錢 +90 收起 理由
NAD + 10 + 10 正到爆
窮小子 + 20 + 20 woo woo woo... 靚相呀
tlsk + 20 + 20 精彩報告!!
Grandmaster + 10 + 10 精彩報告
dc903 + 20 + 20 超正!
km3232 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鑽石玩家

今晚暫時摷到 Sammi ''值得''一張...

x

評分

參與人數 6威望 +80 金錢 +80 收起 理由
NAD + 10 + 10 俾個Like你啦
窮小子 + 20 + 20 tlsk C兄 〜 同 psb C兄, 大把話題啦.
Msuper + 10 + 10 20年前的碟,白色膠仲禁白淨,保養得宜.
dc903 + 20 + 20 值得有這張啦。
psb + 10 + 10 Oh yes !

查看全部評分

鑽石玩家

tlsk 發表於 2017-3-8 23:05
今晚暫時摷到 Sammi ''值得''一張...

Oh...同好呀師兄,小弟嘅係星馬版 , 呢隻 Sammi 國語處女大碟點可以冇?未聽過一位香港出世女歌手有咁標準嘅國語發音,對第一次唱國語嘅 Sammi 嚟講, 非常難得! Sammi 嘅處女國語發音肯定落咗好多功夫 , 大碟在台灣同亞洲星馬 hit 爆 , 好值得記念同收藏嘅一隻大碟 , 百份百感覺時期 Cherie look...好懷念 , 正呀呢隻

x

評分

參與人數 6威望 +80 金錢 +80 收起 理由
窮小子 + 20 + 20 見C兄影咁多靚相〜就知C兄超喜歡啦.
Msuper + 10 + 10 幸福,唔係禁多歌手有亞洲其它版.
tlsk + 20 + 20 精彩用家心得, 值得 加多多fun!.
dc903 + 10 + 10 值得more detail(last10 fun啦)

查看全部評分

鑽石玩家

最近網上入咗 Sammi 兩隻全新首版大碟 2CD/CD+VCD , 超正嘅"我想我可以",輕快電子"登峰造極", R&B 風格"失戀有根據" 同 "Arigatou" ..... 全部都啱駛 , 唔駛曬心水清嘅 Sammi 粉絲應該都知係邊隻 ...得閒再影多啲!

x

評分

參與人數 5威望 +110 金錢 +110 收起 理由
Msuper + 10 + 10 下面帖頂玫瑰帽真經典
dc903 + 20 + 20 精彩報告
Grandmaster + 10 + 10 精彩報告
窮小子 + 50 + 50 psb ching 午安 ~ 精彩報告
tlsk + 20 + 20 精彩報告

查看全部評分

鑽石玩家

聽緊 Sammi 味道好重嘅"濃情"大碟CD, 音樂水準好高音色超正,首首極品可做 single, 順便又曬下 ...

x

評分

參與人數 5威望 +70 金錢 +70 收起 理由
Grandmaster + 10 + 10 拍得很美, 多谢分享
Msuper + 10 + 10 禾最鍾意首煞科,編曲正過原版音樂.
tlsk + 20 + 20 超正!
dc903 + 20 + 20 嘩,好多好多靚相。

查看全部評分

鑽石玩家

Sammi 新短髮時髦 look update....

x

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
dc903 + 50 + 50 nice
Grandmaster + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分