設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 影音小編輯

[AV擴音機] Denon AVR-X6300H 戲味濃郁體驗會 (會後討論)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

hunghung4 發表於 2016-11-7 14:31
等我又來分享一下當晚的體驗(舉辦得很好的活動)

第一部份: 經小瑟大王揭開序幕(風趣幽默){:6_16 ...

的確依家天龍既性格比較中性左, 不過部6300係天龍毒氣室同上次WMTAM兄屋企, 出來真係好唔同, 天龍室就快狼深的, 而WMTAM屋企就溫柔, 淡定同爽快, 但二者都有一個共通點, 就係定位清楚得來, 低頻都係厚果隻為主要!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

bigair 發表於 2016-11-8 12:40
我想問下左後置上面有部機仔,是什麼?

左後置上有部機仔??? 我都唔知喎!!!! 係咪有腳架的???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

carreyjim 發表於 2016-11-8 14:42
我都係第一次參加天龍試音,以前天龍比我感覺,快,狠,勁但今代比我感覺除快狠勁之外,仲有一份細利感,聽血 ...

威廉SIR除左係天龍人之外, 最正佢自己又係天龍FANS之餘, 仲要係精通哂整個天龍AMP的所有設計, 最重要佢又係AV發燒友, 所以佢已經研究到整個天龍都滾瓜爛熟. SET機SET得又非常全面, 有佢係度, 絕對冇天龍既野係唔識答的呢!!

Post76玩樂網.

5萬

總版管

plGuest 發表於 2016-11-8 15:15
咁多位師兄,小弟對X6300H有興趣,但上一代X6200個價又幾靚仔下,有無d咩意見可以比到我咁呢? ...

學威廉SIR話頭, 如果你唔會玩到11CHANNEL, 有9個CH的6200都應該夠玩, 而且個價仲平好很多呢~~

Post76玩樂網.

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

carreyjim 發表於 2016-11-8 14:43
我想問下左後置上面有部機仔,是什麼?x2
(Post76 Android 手機版送出)

可以講多少少指邊件野? 定你講我地拍 facebook live 個部 cam 仔!?

5萬

總版管

gordon98 發表於 2016-11-8 21:42
對我哋fans嚟講,當然越長時間越好,奈何都需要有個平衡嘅,始終最幸苦嘅係一衆工作人員 ...

辛唔辛苦都唔係問題, 反而真係好希望大家返到屋企, 可以上返來同大家分享返聽完之後既感覺, 同埋活動內有冇野可以玩多D咁, 因為有大家的支持, 就係我地再攪活動的原動力, 呢個真係講堅唔係老吹的呢!!!

Post76玩樂網.

5萬

總版管

wil-wil 發表於 2016-11-8 22:04
可以講多少少指邊件野? 定你講我地拍 facebook live 個部 cam 仔!?

就係, 我印象中喇叭頂好似冇野架喎~~~
一係就係度HEOS喇叭仔~~~

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2016-11-8 22:00
左後置上有部機仔??? 我都唔知喎!!!! 係咪有腳架的???

放在座地喇叭上面的,相內都見到
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

wil-wil 發表於 2016-11-8 21:25
係講無駁呢個帖 #1 見到個幅相影到嘅後面高位喇叭。當晚玩地下 7 隻座地,座位對上中間 4 隻花喇叭,同埋 ...

哦....嚇得我,仲以為我幻聽
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

wil-wil 發表於 2016-11-8 16:11
後置上面兩隻喇叭今次無開聲,全部地下!!

呀!無開,死囉我聽唔到
(Post76 Android 手機版送出)