設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: alanyoung2005

[HDMI線] Best HDMI cable brand 2015 (price vs.quality) **Updated 2**

星級玩家

jj3380 發表於 2016-2-29 10:46
一見到魚販高級打手出塲就知發生咩事

乜ypchana師兄條monster綫壞又可牽連到條魚有關,吓!咁幾有趣啊。唔通魚販會隔空整壞人條綫?你諗多咗啦
Projector: Sharp Z12000
Screen: Kikuchi Gray Matt advance
TV:Panasonic P50v20H
AV amp:Pioneer SC LX81
Fr spk JBL TLX12
C spk JBL  TLX14
Sur LR spk Danmax
Sur back LR Aiwa

星級玩家

其實想買Monster hdmi 缐可以去鴨記X明買, 有問題起碼有人跟進!我咁寫會唔會成為monster打手呢?不過可能唔係高级
Projector: Sharp Z12000
Screen: Kikuchi Gray Matt advance
TV:Panasonic P50v20H
AV amp:Pioneer SC LX81
Fr spk JBL TLX12
C spk JBL  TLX14
Sur LR spk Danmax
Sur back LR Aiwa

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

jj3380 發表於 2016-2-25 08:47
原來條怪獸hdmi係日本排名都名列前矛(第2名),唔係靠吹出嚟架

'AIM' hdmi best of all in JAPAN

見習玩家

jj3380 發表於 2016-2-25 10:50
條魚想入圍?..........算把啦,我用過兩條,行畫咪一味得個光,行聲就得個乾,全無電影感可言,我都掉埋 ...

CHING 你話RAINBOW FISH 行晝一味得個光, 係你唔識調光暗同對比度啫, 至於你話行聲得個乾, 你D機聲音又標又薄, 夾RAINBOW FISH 呢類高速嘅光纖線, 一定會覺得乾啦, 你套機用嚟夾D聲音又肥又濛嘅線, 咪會覺得好囉, 原理其實就係咁簡單.

相信你見到呢個回覆, 你又會話我係乜魚物魚打手, 唔好咁幼稚啦, 其實係呢個FORUM, 係人都知道你地幾個人係度玩針對, 其實咪又係來來去去得你地幾個係度唱雙黃, 只要見到有關任何野有少少牽連到RAINBOW FISH 嘅, 你地都會大踩特踩, 講真你講得多你唔怕口臭, 人來睇得多聽得多都會覺得眼攰耳攰, 你攪到呢度其他CHING, 想表達或分享下用RAINBOW FISH 的感受都唔敢, 費事又比你地幾個係度攻擊, 做人適可而止好, 講得多, 人地都唔會信你啦, 相信聽過"狼來了"的故事啦.

再者, 你睇呢個原來嘅POST, 大家就知道所列出線材使用嘅百份比, 呢D 冇得呃人. 唔通你又話 AQ係做馬做出嚟 ?

P.S.  你地唔需要去回我呢個POST, 因為我唔會再作回應, 我只係忍左好耐, 路見不平啫.   

鑽石玩家

好心你唔好笑Q死我啦!你今日先登記入76,點解你咁清楚我地幾個玩針對?正一低能仔,呢d就所謂"此地無銀三佰両"就係你呢類人

鑽石玩家

如果信條魚得嘅咪買囉,反正與我無利益衝突

鑽石玩家

有時間google下條魚,睇下Amazon us用家評價,人地都唔Q賣你d線啦  

鑽石玩家

唔洗信我,再睇埋monster國外評價

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

So final call... Concluded ... buy AQ, right? Any objection?

鑽石玩家

有樣嘢重攪笑,睇下我條55ft彩虹魚個盒,好似d過期食品咁,鍾意點貼就點貼,可以由16Gbs變18Gbs,唔好話你,有d嘢我都好睇唔過眼,嗱嗱嗱!千祁唔好話我玩針對呀!