設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: abcde1234

[請教] 請問有無師兄係Thomann買過野?

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

abcde1234 發表於 2015-11-13 01:34
O
有派等,咁我咪要12月先收到- -

冇貨同廠call貨通常10日左右發貨,不過德國佬穩陣D寫耐D
send emaili問下好快回
(Post76 Android 手機版送出)

進階玩家

edm230 發表於 2015-11-13 09:12
冇貨同廠call貨通常10日左右發貨,不過德國佬穩陣D寫耐D
send emaili問下好快回
(Post76 Android 手機版 ...

咁我係咪要買定條XLR線呢?

等個喇叭一黎就可以開聲。

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Thomann有vovox同sommer線,可以格下有冇平過香港,加埋落喇叭張單唔駛再俾運費

高級玩家

我就順便買咗呢條平平哋用到就得

http://www.thomann.de/intl/cordial_cfm6_mv_klinkexlr_kabel.htm

進階玩家

edm230 發表於 2015-11-10 12:31
是這樣的

宜家有消息了

訂購流程
thomann
日期        類型        描述
二〇一五年十一月十六日xx:xx        單據        收據xxxxxxxxxxxxx發出€1,813.02。下載PDF
二〇一五年十一月十六日xx:xx        航運        包裹運(通過郵政/敦豪國際18.46千克)。
2X亞當 S1X€1,763.02
2倍的sssnake Powercord英國 C14€0 個
二〇一五年十一月十六日xx:xx        以xx付款        €1,813.02收取xx的發票沒有。xxxxxx

唔知幾時運到香港呢^.^係唔係用12個數字去查物流?

但我係DHL網頁查既時候:

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=en

我們目前還沒有關於貨物xxxxxxxxxxxx信息。
目前我們沒有關於您的貨件的信息xxxxxxxxxxxx.
請注意,在某些情況 ​​下,貨運信息將被傳遞由發件人推遲到DHL。

提示:現在註冊在Paket.de並獲得有關未來出貨量的所有信息,並接收您的貨時,你想在哪裡。

定係我用錯左號碼去查詢?

進階玩家

有沒有師兄教教我,我怕會錯過了. ..

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

登入thomman customer center先

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

佢應該有email通知你登入customer center

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

166字頭tracking no.
同埋佢出左tracking no. 但DHL係未收貨嘅,試下聽日再check

進階玩家

edm230 發表於 2015-11-17 22:04
166字頭tracking no.
同埋佢出左tracking no. 但DHL係未收貨嘅,試下聽日再check
(Post76 Android 手機版送 ...

好似無166字頭