設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: abcde1234

[請教] 請問有無師兄係Thomann買過野?

進階玩家

chowyeung 發表於 2015-12-2 13:03
Call HK Post
Tel 2921 6472

打左去係錄音,都係查詢果D?

高級玩家

abcde1234 發表於 2015-12-2 09:35
我昨日(12月1日)睇都無,岩岩起身睇就有,會唔會宜家送緊黎,定要我連絡佢(但係點連絡?) ...

宜家姐係由機場送去師兄附近嘅郵政派遞局,一般個status轉到派遞局之後好快同日或者之後嗰日就會派件。我住機場隔離,所以好快由運輸中轉去派遞局,第二日就派咗俾我

進階玩家

boveywong 發表於 2015-12-2 13:49
宜家姐係由機場送去師兄附近嘅郵政派遞局,一般個status轉到派遞局之後好快同日或者之後嗰日就會派件。我 ...

咁即係我最快都要聽日先收到

銀級玩家

要揀到同客戶服務員聯絡,同佢講約時間,佢多數叫你留低電話,等你區陲局call,再約實送件時間。
其實就算你唔打去,都係呢一兩日送到,但就晤知確實時段
Schiit Jotunheim, Sennheiser HD600, Neumann KH120A, Tecsun PL-310ET.
ZiShan Z3, ---.

進階玩家

chowyeung 發表於 2015-12-2 13:54
要揀到同客戶服務員聯絡,同佢講約時間,佢多數叫你留低電話,等你區陲局call,再約實送件時間。
其實就算 ...

咁我唔打去喇,橫掂呢個星期都係屋企. . .

佢地係唔係最早9點開始派?

銀級玩家

abcde1234 發表於 2015-12-2 14:03
咁我唔打去喇,橫掂呢個星期都係屋企. . .

佢地係唔係最早9點開始派?

最早應該係10am.
Schiit Jotunheim, Sennheiser HD600, Neumann KH120A, Tecsun PL-310ET.
ZiShan Z3, ---.

高級玩家

edm230 發表於 2015-11-10 08:53
由落單到收貨約十日
所有包裝唔好掉住,30日內可退貨,外盒偏左thomman話可以claim返運費,但要郵局揾人上 ...

我email咗Thomann,只係外箱損壞唔會有得claim......

Hello,

thank you for your e-mail and the information.

As all items arrived without damages, no claim could be filed against DHL.
This is only possible in case items arrive damaged.

Thank you,

Kind regards

Romina Dumler

黑鑽玩家

boveywong 發表於 2015-12-2 17:04
我email咗Thomann,只係外箱損壞唔會有得claim......

Hello,

算啦。都已經平左咁多
55HZ1000, HT-A7000/SA-RS5, UD-503, Adam A5X, AKG 712pro, Audio Technica AT-LP120X

進階玩家

好滾動,終於到派遞局,會唔會下午送黎

9點查仲未到,11點查就到左派遞局

高級玩家

abcde1234 發表於 2015-12-3 11:10
好滾動,終於到派遞局,會唔會下午送黎

9點查仲未到,11點查就到左派遞局

好大可能架啦