設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Sam6999

[線材] Labkable The Ultimate Series "Pandora" Audio Cable 開箱

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

呢個價錢DHC, ALO, Twag 都買到頂級野,點解要走去買Labkable, Mundorf 野賣Odin價  

進階玩家

jeffyw 發表於 2015-11-11 18:19
用乜頭乜線材都唔緊要,埋到AK堆,人地肯用佢D線,真係R大人個頭,我自己玩LAYLA,配左條BA PRIMA DONNA(銀合 ...

果位四眼仔,我上去見到佢,諗住買條Mundorf散線,之後都比條四眼仔串我會唔會識整,嘩!
我果時火都黎,扑街佢老味,我識唔識整關你春事。

進階玩家

googleli 發表於 2015-11-11 18:28
呢個價錢DHC, ALO, Twag 都買到頂級野,點解要走去買Labkable, Mundorf 野賣Odin價   ...

呢個價,我買本土野既話,我寧願買外國既Odin線都好過。呢個含鉛級品牌,真係買完都想喊。

進階玩家

googleli 發表於 2015-11-11 18:28
呢個價錢DHC, ALO, Twag 都買到頂級野,點解要走去買Labkable, Mundorf 野賣Odin價   ...

師兄,係咪呢隻升級線呀

不過錢都洗左...
唯有等再轉耳機嘅時候再配過...
下次試下 CM耳機先...唔知有咩推介~
喺度再一次麻煩晒咁多位師兄們指導
要跟大家好好學習,多多指教,感謝

星級玩家

Maryamri 發表於 2015-11-11 18:55
果位四眼仔,我上去見到佢,諗住買條Mundorf散線,之後都比條四眼仔串我會唔會識整,嘩!
我果時火都黎, ...

好串嗰個咪Edmond囉
Ak380+Amp ,Ak240ss ,Venturecraft Valoq OP627au
JH Roxanne ciem ,JH Layla II ,JH Layla ,Heir 10a ,JH 16PRO V2 ,SE846
Effect Audio Mars4 ,Primma Donna+ 8wire for JH

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

唔係啩,又有得玩『合肥我癲』大戰『廣東晶彩』咁抵死?

高級玩家

Sam6999 發表於 2015-11-11 19:50
師兄,係咪呢隻升級線呀
http://www.earphonehk.com/2356720961-3211424118odin32819272312131 ...

我諗Google兄提odin係指l記將d平野 mundorf賣到天價nordost odin咁貴者
Odin本身無耳機線,雖然香港都有可信diyer整,
不過線身偏硬問題係無法解決的,所以玩唔玩得過就見人見智了

其實依家香港都有唔少地方有得試耳機線,
mk,ssp行個圈都應該試得7788,
印象中聞名國際而香港無得試嘅係得Stefan AudioArt吧(人老記性差,如有遺漏,歡迎各位師兄補充)
如果試完搵倒更好(我相信唔難),米賣左條l記佢囉,雖然應該蝕唔少兼夾難放...
玩耳機少不免要交學費架啦,唔好交完無學野就得啦

進階玩家

L記好似有供貨比DMA賣架喎,每次行過星際都見到L記d線擺晒出黎賣,唔通DMA唔驚中招?

高級玩家

Sam6999 發表於 2015-11-11 22:15
L記好似有供貨比DMA賣架喎,每次行過星際都見到L記d線擺晒出黎賣,唔通DMA唔驚中招?
...

呢d內幕野呢,就唔方便打開講啦,講得多得罪人多
有緣識人自然會知,唔知嘅就唔好深究啦

世上有好多商業間嘅關係,都唔係建基於“認同”或者“支持”的
有時中左招都要啞子吃黃蓮,唔係好似含完咁小學雞放上fb潑婦罵街的

其實呢度好多出聲嘅人相信都買過l記野,交過學費(我自己都交過)
都係好心提醒你呢間公司嘅處事方式同往績者,
唔洗咁抗拒,出去試多d牌子,又唔洗錢嘅,試完你會有收穫,亦會明大家苦心的

進階玩家

samft 發表於 2015-11-11 19:58
好串嗰個咪Edmond囉

果個Edmond新黎架,做Sales唔係咁做。
上次單野又唔覆人,上到去仲咁大聲串人,比我係老闆,我一定炒左佢啦。
有咁既員工,真係倒米。