設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Sam6999

[線材] Labkable The Ultimate Series "Pandora" Audio Cable 開箱

專業玩家

biid 發表於 2015-11-11 00:48
點止"薰衣草",最後因為官方一直唔回應,
甚至有師兄剪左條takumi黎望,結果情況一模一樣

好多人見到個價,名,介紹就買架喇!
講出黎夠威丫嘛

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Sam6999 發表於 2015-11-11 06:49
所以而家出Pandora就將"耳較"位置嗰部份..
設計改用透明膠包住~等我地可以睇清楚晒裡面...
...

師兄係真心鍾意,就無必要理人點講,佢包唔包住都好,如果有料到,就唔怕人質疑,銅線咪銅線,都可以好聲,唔駛加個金銀銅落去,唯一想到既,係定價可進取。

進階玩家

jeffyw 發表於 2015-11-11 10:22
師兄係真心鍾意,就無必要理人點講,佢包唔包住都好,如果有料到,就唔怕人質疑,銅線咪銅線,都可以好聲 ...

Jeffyw 師兄~
認同你的說法
最緊要條線夾到自己部耳機
做生意嘅嘢,巧立明目實有嘅~
唔通佢標價十萬蚊一條都同佢買咩…

高級玩家

Sam6999 發表於 2015-11-11 06:34
biid~
感謝你的溫馨提示
你講嗰條Takumi係咪"耳較"位置..

我諗師兄有少少誤會,唔應該話耳掛位“有問題”,
可能師兄你唔清楚件事,我大致講下吧

事緣,l記用大篇幅文字重點宣傳薰衣草同takumi嘅金銀線優點,
結果比人踢爆成條線得耳掛一截仔係金銀,如果無埋截耳掛,連金銀都無呀
最過分嘅係,事發後l記不聞不問,最後僅僅回左一篇好長嘅自我介紹廣告,
從無正面回應問題,盡顯無需理會網友嘅霸氣

圈內向來有高檔線廠用成本低嘅銅線整,不過人地係標到明銅線,無任何取巧
當一間公司可以不視如此取巧,玩弄文字為誠信問題,
講真,我點知佢今次可以點玩法
如果聽左好多線,覺得佢聲最好而揀佢,咁恭喜你搵倒心頭好
如果只係睇價睇介紹,覺得自己買緊金銀銅線就要小心d啦

特別係我見師兄你花好多篇幅介紹包裝,
而聽感只係話“空間感同下潛力都明顯再增強左,唔會蓋過人聲”,
咁嘅聲其實大把平好多嘅線做倒,亦唔需要係金銀銅線,
再見你話一直用開l記,真係怕你唔知出面其他線去到咩水平呀
我份人係多事,有果句講果句,如有冒犯,請見諒

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
eggbbq + 10 + 10 精彩報告
s9102662 + 10 + 10 絕對認同
chowyeung + 10 + 10 一定要加分
oldtype + 10 + 10

查看全部評分

高級玩家

scene030112 發表於 2015-11-11 07:34
好多人見到個價,名,介紹就買架喇!
講出黎夠威丫嘛

好多時,威同7只係一線之隔

Scene兄好耐無見你上水喎,
最近玩緊咩呀

進階玩家

唉。。。。樓主呢個係比你睇下L記係咁取巧。

比你睇返之前既, 佢地已經Edit左啦!

呢D咁既本地品牌真係笑大人個口!

成日話自己幾咁勁幾咁好, 但睇得多就知道佢地係一班自Hi當真軍。

咁樣同含鉛一樣樣。不過師兄你想宣傳就無咩用。

因為呢間野, 有好多品牌都可以取代到。

-----Edit先常識吧-------

進階玩家

Maryamri 發表於 2015-11-11 12:59
唉。。。。樓主呢個係比你睇下L記係咁取巧。

比你睇返之前既, 佢地已經Edit左啦!

唔講真係唔知原來發生左咁多事...
在此感謝各方師兄溫馨提點

進階玩家

Sam6999 發表於 2015-11-11 13:36
唔講真係唔知原來發生左咁多事...
在此感謝各方師兄溫馨提點

我地只係想你知道, 下下盲目支持所謂既本土產品會令自己被人呃左都唔知姐。

星級玩家

咁嘅價錢,古河3.5頭都唔用,食水好深

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

雅士豪 發表於 2015-11-11 15:44
咁嘅價錢,古河3.5頭都唔用,食水好深

用乜頭乜線材都唔緊要,埋到AK堆,人地肯用佢D線,真係R大人個頭,我自己玩LAYLA,配左條BA PRIMA DONNA(銀合金)
人地真係明碼實價,唔駛扮哂金銀銅!
之前上去L,仲要比位四眼仔寸,幫佢買野既感覺,同含鉛之前位肥佬差不多~