設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ktai

[討論] 以後唔上信和13樓買CD碟

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

bellyjerry 發表於 2015-10-29 08:27
Sunboy兄,唔會啦,小弟上去10次得3,4次會買嘢,買都係一隻,兩隻撘隻2手碟,得幾舊水生意,冇理由做到VIP啦{:9 ...

Me 2

評分

參與人數 4威望 +120 金錢 +120 收起 理由
ericeric + 50 + 50
jack331 + 10 + 10
lamwaikit007 + 50 + 50
窮小子 + 10 + 10 長老---早 ☆★

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

印象中見過有D大爺上到去買碟,碟佢又5拎黎睇下,週圍頭岳岳,又成日問有冇D咩呀咁,有佢又冇話要,問佢要D咩版又5G或者答5出,問完一輪嘢連唔該一聲刀冇就走人,我刀未見coolman鬧人

評分

參與人數 3威望 +110 金錢 +110 收起 理由

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

我見cool man好多時刀趁冇乜人或得番一個半個熟客起度就打電話同D類似朋友或行家聯絡,果時佢就好生猛,滔滔不絕,仲間中大大聲問侯對方,有次我5G仲以為佢同我講嘢添,頂佢吖,真係嚇左我一跳

評分

參與人數 3威望 +110 金錢 +110 收起 理由
jack331 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2015-10-29 10:13
印象中見過有D大爺上到去買碟,碟佢又5拎黎睇下,週圍頭岳岳,又成日問有冇D咩呀咁,有佢又冇話要,問佢要D ...

可能人多...佢冇咁容易病發卦,得一個半個客佢咪發圍囉.你們上去睇野最好叫多幾個人上.

我都唔係新顧客,佢之前在大角咀新九龍廣場時巳經有幫襯,其實大家賣既貨都一樣,上去都係格吓價,吓有乜劈價貨,但誓估唔到今次冇啦啦比佢小一嘢,如果唔係前日係農曆十五,我要守齋戒規律,或我會即時開口還擊!!

一句到尾,小弟面皮薄,極其量只可成受他白眼......若然還要成受會比他問候的風險....睇吓碟啫,都係唔好搞咁多嘢喇!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
窮小子 + 10 + 10 真係上左 寶貴 1課---☆★

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2015-10-29 00:06
講開又講,信和地庫電梯旁果間咩舖X仔條友未又係一樣,根本5想人入去睇嘢,米講話入去揾碟,你一掂佢D嘢就 ...

係咩? 乜你有咁既遭遇呀? 我仲想推介俾各位添 次次出新碟我都幫襯佢果啵 佢D碟一般已經比其他行家平小小 我另外會屈佢平多四、五蚊俾我架 佢都好爽快 平到一定平俾我 份人都好好傾 有時我反過來仲要stop佢把口添...

2萬

白鑽玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2015-10-28 23:14
竟然有D咁既事咁神奇?

終於引到吉爺出山開聲喇!

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由
sunboy + 50 + 50 Long time no see pal
窮小子 + 10 + 10 大 C兄 早---☆★

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

903881997 發表於 2015-10-29 11:09
終於引到吉爺出山開聲喇!

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
窮小子 + 10 + 10 大家 好---☆★

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

vinnybm 發表於 2015-10-29 11:07
係咩? 乜你有咁既遭遇呀? 我仲想推介俾各位添 次次出新碟我都幫襯佢果啵 佢D碟一般已經比其他行家平小小  ...

C Hing, you must be a Very Very Important Person to him...............

評分

jack331 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

講13樓,我又冇嘢喎,佢好有禮咁打招呼添。
講地庫間嘢,仆街、入佢門二至三步,睇下唔買,都被小(佢有心被你聽),以後不入……

評分

窮小子 + 10 + 10 C 兄---早 ☆★
sunboy + 50 + 50 用家心得

查看全部評分

我是個直言的人,有很多人都愛聽-美麗悅耳動聽的話,我做不到,黑就黑,白就白,這是我的個性

2萬

白鑽玩家

文次郎 發表於 2015-10-29 12:18
講13樓,我又冇嘢喎,佢好有禮咁打招呼添。
講地庫間嘢,仆街、入佢門二至三步,睇下唔買,都被小(佢有心被 ...

me 2..................

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由

查看全部評分