設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: marcolau

以後唔買野玩喇.......orz(更新#9)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-9-10 21:21 發表
原來你咁多機播...Smilies015 Smilies015
你真有米過我....:'( :'(

我早前都有為老婆仔草錢將來生活用的,為左她買少D野玩,不過最後都沒有好下場,因為我現在搞咁離婚手續了,現在復活自由身了.:victory: :P :$
可 ...

男人為兩樣野而煩,1錢, 2女人。
我諗過喇,手頭上咁多貸,我都應該收吓手喇。

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-9-10 09:21 PM 發表
原來你咁多機播...Smilies015 Smilies015
你真有米過我....:'( :'(

我早前都有為老婆仔草錢將來生活用的,為左她買少D野玩,不過最後都沒有好下場,因為我現在搞咁離婚手續了,現在復活自由身了.:victory: :P :$
可 ...

講真????唔係好信

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 marcolau 於 2007-9-10 10:53 PM 發表

男人為兩樣野而煩,1錢, 2女人。
我諗過喇,手頭上咁多貸,我都應該收吓手喇。

係休息下,完成手頭上o既貨儲下銀彈,遲d再去買過Smilies011
記得出教學post俾小弟學野呀

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

我都冇買好耐, 只買架生補品...

科林版主

泰垣

原帖由 大佬John 於 2007-9-10 11:45 PM 發表
我都冇買好耐, 只買架生補品...

大佬john要留錢拍拖用呀嗎,明白o既:lol

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 marcolau 於 2007-9-10 08:18 發表

佢明左,但我依加都明佢原來更鍾意揸電單車。
(雖然大家都有車"排",但揸車叻過我。)

算啦~
女仔就係一樣咁難明既野黎啦~:L

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 kennykky 於 2007-9-10 23:17 發表

講真????唔係好信

你信也好,不信也好,hand神哥第一個先知道的.Smilies005
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 kennykky 於 2007-9-10 15:53 發表

Smilies014 神呀...............你點可以買齊d新機架,我買部wii求左2個月,換左部有雙hdmi電視話想買ps3/xbox360,我老婆就話買囉,你咪買囉,不過如果唔見左d game呀,線呀,手掣唔好問佢wor:'(

你d位好唔掂呀,小心過 ...

好毒Smilies015