設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

以後唔買野玩喇.......orz(更新#9)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 marcolau 於 2007-9-10 08:13 發表
http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!povxoJmACCiaBjCPG2U-&photo=ap_20070910072347831.jpg
我成日都覺得買野係應該好開心,不過今次例外,
因為買依部野搞到同女友鬧交,不過點都好啦,過左去喇。
搞左成晚,都 ...

嘩....睇來 marco兄既屋企好似好多野玩咁喎, 咩遊戲機都有齊仲係玩 AV的, 有機會真係上你屋企家訪下你先得!!!Smilies010Smilies010Smilies010
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 虎520 於 2007-9-9 20:01 發表
你都好錫你女朋友喎~Smilies018
但佢唔明:L

佢明左,但我依加都明佢原來更鍾意揸電單車。
(雖然大家都有車"排",但揸車叻過我。)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 小瑟 於 2007-9-10 08:17 發表

嘩....睇來 marco兄既屋企好似好多野玩咁喎, 咩遊戲機都有齊仲係玩 AV的, 有機會真係上你屋企家訪下你先得!!!Smilies010Smilies010Smilies010

十年前我用X1睇LD架。
而加冇喇,玩平左喇好多,只要D架生過得去就算喇。
因為我明白到依D野冇得追架..^^。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原來 marco兄神咁早已經係發燒友呢!!!Smilies018 Smilies018 Smilies018
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 marcolau 於 2007-9-10 08:13 AM 發表
http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!povxoJmACCiaBjCPG2U-&photo=ap_20070910072347831.jpg
我成日都覺得買野係應該好開心,不過今次例外,
因為買依部野搞到同女友鬧交,不過點都好啦,過左去喇。
搞左成晚,都 ...

Smilies014 神呀...............你點可以買齊d新機架,我買部wii求左2個月,換左部有雙hdmi電視話想買ps3/xbox360,我老婆就話買囉,你咪買囉,不過如果唔見左d game呀,線呀,手掣唔好問佢wor:'(

你d位好唔掂呀,小心過熱,ps3同xbox360都好怕熱架

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

原帖由 kennykky 於 2007-9-10 15:53 發表

Smilies014 神呀...............你點可以買齊d新機架,我買部wii求左2個月,換左部有雙hdmi電視話想買ps3/xbox360,我老婆就話買囉,你咪買囉,不過如果唔見左d game呀,線呀,手掣唔好問佢wor:'(

你d位好唔掂呀,小心過 ...

好毒,毒過唔俾你買!:lol :lol

銀級玩家

原帖由 kennykky 於 2007-9-10 15:53 發表

你d位好唔掂呀,小心過 ...

wii係佢嘅,唔開我事。
比我唔會將wii做首選,我諗你而加都係擺多過玩....^^
我係為左X360買HDTV。在我黎講,有一部HDTV,如果只係睇TVB係浪費。

我都仲諗緊點擺,又要散熱又要唔噪.........
總之,PS3只係影碟機,為打機一定唔好買佢......

銀級玩家

原帖由 小瑟 於 2007-9-10 08:31 發表
原來 marco兄神咁早已經係發燒友呢!!!Smilies018 Smilies018 Smilies018

我只係年幾大ja

銀級玩家

原帖由 frankiewoo2001 於 2007-9-10 16:23 發表

好毒,毒過唔俾你買!:lol :lol

最毒xx心呀.....:lol :lol

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原來你咁多機播...Smilies015 Smilies015
你真有米過我....:'( :'(

我早前都有為老婆仔草錢將來生活用的,為左她買少D野玩,不過最後都沒有好下場,因為我現在搞咁離婚手續了,現在復活自由身了.:victory: :P :$
可以買任何自己鍾意的玩具及DVD影碟等等...Smilies002 Smilies002

請唔好見怪,因為我講我自己姐....Smilies012
我全心全意祝福你,有一個美好將來.:kiss: :kiss:
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140