設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: bobolee

[1080高清電視] 新手開箱 X9000C (已上載相片)

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

呢部X9000c sony門市部尚未見有陳列

銀級玩家

tkl3894 發表於 2015-8-17 22:37
呢部X9000c sony門市部尚未見有陳列

師兄您好

旺角 & 銅鑼灣 Sony Style 都有喎

豐宅 / 百魯薈 / 中鉛 / AV Lift 就好似未有
55A95K
MDR-HW700DS

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

bobolee 發表於 2015-8-17 23:06
師兄您好

旺角 & 銅鑼灣 Sony Style 都有喎

多謝師兄提點有空即去睇吓
(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

tkl3894 發表於 2015-8-18 12:30
多謝師兄提點有空即去睇吓

尖沙咀 Sony Style 無 Display, 唔好去錯啊 {:9_423:}
55A95K
MDR-HW700DS

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

bobolee 發表於 2015-8-17 13:30
各位師兄好, 由落單到收貨小弟都出過 post, 承蒙各位師兄厚愛收看並加分, 一路未出報告, 萬分抱歉 {:8_384: ...

多謝分享

銀級玩家

keith688 發表於 2015-8-19 00:26
多謝分享

多謝師兄收看! {:9_434:}
55A95K
MDR-HW700DS

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

有畫無聲真係幾痛苦  申請批文入套SOUND BAR 玩住先吧

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
bobolee + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

AMP: DENON AVR110 /DENON 7200WA               
LCR:  JBL LS40X2  JBL LS CENTER /MK M7X3                          
SUR: JBL L820X2 /MK M4TX2                        
SUB: JBL LS120P / MK SB12  
ATOMS: J

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

bobolee 發表於 2015-8-19 00:33
多謝師兄收看!

希望可以睇到Bobolee新機用後報告

銀級玩家

AST(Gym) 發表於 2015-8-19 00:36
有畫無聲真係幾痛苦  申請批文入套SOUND BAR 玩住先吧

多謝師兄關注!

暫時只可按兵不動, 抬條 sound bar 返去好現眼, 我怕.....

反而 Sony 送咗個 9.1 聲道耳筒比我, 哩個先最正! 每晚屋企人瞓晒我就可以為所慾為, 睇 3D 肉蒲團都無人知! {:9_407:}
55A95K
MDR-HW700DS

銀級玩家

tkl3894 發表於 2015-8-19 08:22
希望可以睇到Bobolee新機用後報告

師兄您好, 小弟在上一頁有個唔合格嘅包膠, 請過目
55A95K
MDR-HW700DS