設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: chowyeung

[頭戴式] [純開箱] Sennheiser HD700

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

Ching~~到最後我個3 隻都準備出貨啦~~
佢星期六又忽然間做 40% off, 所以到最後我都cancel 左本身個order
重新order 過, 本身連運費要 42XX 一隻落樓, 但宜家 39XX,
遲買真係平幾舊~~
BTW~~ching, 多謝你既報料先~~

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 收起 理由
chowyeung + 5 + 5 Happy listening!!

查看全部評分

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都星期六落咗order  $3,9XX

香港保養方便我都問緊香港 sennheiser
不過佢要求我scan 張 receipt 俾佢verify
之後先再答我

咁我要等隻700 到手先scan 到
或者其他已到手既 Ching 可以幫手scan 佢張receipt,  我再俾佢地 verify
但求盡快得到答案

下面 email 回覆俾大家做 reference

Sennheiser provides two year limited warranty for its products starts from
the date of purchase with a valid proof of purchase. It would be
appreciated if you can scan and e-mail us the receipt for verification.

We shall get back to you once we received your information.

Let us know if you have further questions.

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

今日英國「阿媽媽」都做特價,約$3.9K!!!!

銀級玩家

Amazxx 都幾海鮮價,點都好,under HK$4k 都已很吸引!

溫馨提示:找數要用 "Pay in GBP" ,唔好 "Pay in HKD",Amazxx個兌換價貴過Visa!
Schiit Jotunheim, Sennheiser HD600, Neumann KH120A, Tecsun PL-310ET.
ZiShan Z3, ---.

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

maurice326 發表於 2015-5-4 13:53
我都星期六落咗order  $3,9XX

香港保養方便我都問緊香港 sennheiser

Update 返大家,
send 咗我張amazon invoice 俾sennheniser HK,
覆返叫我keep it for future warranty purpose

銀級玩家

Great news ! !

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

It finally arrives!!! 埋單還不需3.9K!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
chowyeung + 10 + 10 Happy listening !!

查看全部評分

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

大家用開咩amp 去推呢?
我本身用asgard 2, 但係都訂咗部歌詩德 h10
低阻大電流既amp 會唔會最perfect match ?

銀級玩家

amp我未買。我口味係想找部聲底斯文細緻的,不要大水牛。

另,有冇ching入左原廠平衡線? 這裏又好似平過香港官價:
http://www.amazon.de/gp/product/ ... smid=A3JWKAKR8XB7XF
Schiit Jotunheim, Sennheiser HD600, Neumann KH120A, Tecsun PL-310ET.
ZiShan Z3, ---.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

而家又貴番 ...