設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jeffmao

[請教] CA 751換電線意見請教

鉑金玩家

wadee 發表於 2014-6-27 22:18
我叫佢回頭是岸喎!!
邊有放毒?

中咗先有得回頭嘛
器材: 法國合併機+法國小喇叭+祖國宇宙盤
電處: 美國電源再生+英國濾波+日本隔離牛
電線: 美國波蘭日本香港聯軍

星級玩家

新手魔人

76-FC 藍寶石勲章

alpinweissM 發表於 2014-6-27 22:33
中咗先有得回頭嘛

樓主真系勁,夠膽同你地班毒王攞意見
ISOL-8 | Cubox | CA | YBA | Focal | Velodyne

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

alpinweissM 發表於 2014-6-27 22:33
中咗先有得回頭嘛

放下紅腸
回頭是岸
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

鉑金玩家

wadee 發表於 2014-6-28 00:09
放下紅腸
回頭是岸

放下紅腸
拎走小金
器材: 法國合併機+法國小喇叭+祖國宇宙盤
電處: 美國電源再生+英國濾波+日本隔離牛
電線: 美國波蘭日本香港聯軍

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

alpinweissM 發表於 2014-6-28 01:54
放下紅腸
拎走小金

小金滿屋
家山有福
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

一唱一和,幾個師兄真係最街佩答

星級玩家

唉, 點解幾位CHING為小弟的小問題甘操心也? 我好過意唔去, ANYWAY各CHING都一心想將認為好的東西分享
小弟相信出於好意的而且AV本來學問就一大堆太多變數..重要係一團和氣和氣又生財也,
我估小金蛇係唔係JPS最TOP果條? 好正甘!係小弟TARGET之一起碼個LOOK合我心水, 不過今日出邊見唔到要下次上過去再望

應該甘講要教訓下小弟點解唔聽書仲好? 故事係琴日完全行唔開只係今日有時間之後成個WEEK又唔得閒, 老細出差就番要拿拿林, 點知先想起今日秋記好似休SUNDAY仲話上去望下小金正野都NO WAY, 只好死死氣去SSP入左幾粒IP2, 一粒無得平, 幾粒有平小小
(PS. 路過高X見到有另一位CHING入手WW 最正條ELECTRA 電線用來睇TV, 都唔平, 再8下果的PLATINUM散線, 係好正但好貴即走)
本來仲想8下果度的電流東東點知問多2句唔多想答甘?不明白總之走頭了, 可能我係生客? 行下先記得呢度有CHING講MK有PS AUDIO望都好過無啦, 入去吹下水結果又試一大堆野本來要做都唔得左...原來最毒唔係CHING而係果度老細同SALES. 一入去又跌錢

俾人話唔好搞再生電源....住, 得條紅當當其他就黑麻麻, 要搞左下遊果的先!
佢又好似岩岩地最後就入左拖板線之類一堆野了, 又要食樹皮

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
wadee + 10 + 10 精彩報告
louis001 + 10 + 10 超正!

查看全部評分

Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d
LG 65LA9700 MTV8000

黃金玩家

jeffmao 發表於 2014-6-29 20:25
唉, 點解幾位CHING為小弟的小問題甘操心也? 我好過意唔去, ANYWAY各CHING都一心想將認為好的東西分享
小弟 ...

恭喜師兄又跌錢

黃金玩家

gikifk 發表於 2014-6-28 18:52
一唱一和,幾個師兄真係最街佩答

你睇下人地最後買乜先啦 成日係度講埋的咁既野
你會唔會覺得你自己真係好似有的問題咁呢
的師兄咁大個人最後買乜野都係自己決定啦
真係有人叫買就會買咩

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jeffmao 發表於 2014-6-29 20:25
小弟 ...

永盛?
佢肯唔肯平D比你 D 鉑金?
4 支咁多?比乜用的。
Fuse 要搵方向的。
條 雲哈拿一代賣幾錢呀?
以後做多啲功課先去入手會安全啲。