設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: cl1

[藍光播放機] CA-751BD 聽歌仔【求意見】

黃金玩家

Stanley5387 發表於 2014-3-14 22:34
是非人即係是非人!

明明唔同你一般見識啦,唔該某啲人就咪黏埋嚟好冇!  究竟邊啲係“某啲好人”已經一目 ...

是非人即係是非人 真係不能同意得更多鳥

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔該唔好騷擾我啦 ……………… 你啲陳腔爛調嘅技倆我見識過唒, 過主啦!

黃金玩家

Stanley5387 發表於 2014-3-15 01:13
唔該唔好騷擾我啦  ……………… 你啲陳腔難調嘅技倆我見識過唒, 過主啦!  ...

嘩 原來你係76版主 咁惡叫人過主 係咪你思覺失調呀話人騷擾你
真係笑大人個口呀  有的野 撩人者賤 邊個抽水先
大家有眼見 況且你自己對號入座 我冇計架喎
總知你一日係度抽水 我以後睇唔過眼都會出聲
咪睇下邊個岩囉 開口叫人過主 自己檢討下把口啦

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

儍佬發偉論 ,啋你都嘥氣! 早抖啦 ~ 某啲好人 + 是非人!

黃金玩家

Stanley5387 發表於 2014-3-15 01:23
儍佬發偉論 ,啋你都嘥氣! 早抖啦 ~ 某啲好人 + 是非人!  ...

有句說話講得好 來說是非者 便是是非人 咁早抖啦 唔識字扮博士    我都訓

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Stanley5387 發表於 2014-3-14 09:54
皆因呢度太多新手都受“某啲好人”影響嗎!

師兄,上得討論區受人影響一定有,新手欠經驗初玩總要向人請教,唔通入鋪頭任人劏咩!

至於紅腸,用於AV方面真係冇投訴喎,就算是影響都是好既影響囉!
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

真係好笑,啲傻x對號入完座,又喺度講一大堆謬論,喺樹自娛自high仲叫人吾好騷擾佢喎,呢啲未叫惡人先告狀囉
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

wadee 發表於 2014-3-15 07:28
師兄,上得討論區受人影響一定有,新手欠經驗初玩總要向人請教,唔通入鋪頭任人劏咩!

至於紅腸,用於AV ...

師兄: 一件產品嘅好與壞可能喺每位玩友心目中嘅評價都唔同,皆因每人嘅標準、要求同喜好都不一,所以如我之前所講: 聲音好或差係一鍾好主觀同無分啱或錯嘅,故此你就算認為紅腸對AV系统係有好影響,而我未能完全表示同意,但大家只要喺一個理性同無攻擊侮辱嘅環境氣氛下商討,縱使雙方意見不一,仍係可以互相包容! 喺度我都要多謝你俾嘅意見!

不過,有某啲人士鍾意作嘢,未知其他人有否試用過被批評中嘅產品, 就一囗咬定批評者未用過呢樣嘢; 到對方申明曾試用過件產品先去作批評後,佢又跟住會借家意去轉移視線,單打你唔識玩,更似神人一樣去批判你 ~ “唔識字,扮博士!”,徹底侮辱同抹黑一啲同佢持相反意見嘅人, 呢啲人士,小弟當真見到就怕,難以忍受!

實在香港某啲人越嚟越似丁蟹,自己活喺一個自以為是; 自我出發認為我諗咩就係啱嘅世界裡面! 你係非我族類,唔表示支持去擁戴佢嘅,你就係異類,係錯!  繼而丁蟹一族就會無所不用其技去排擠,甚至趕絕他人!  呢啲人其實由始至終都唔識尊重别人,更諻論包容, 最可悲仲係佢一直以為自己係啱,所謂人貴自知,佢連自己都唔知,自己都呃埋自己,你話係咪超可怕?  唉 ……………… !

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

抽水lai: 你真係好不知所謂囉!

黃金玩家

Stanley5387 發表於 2014-3-15 09:51
抽水lai: 你真係好不知所謂囉!

真係冇改錯名
鐘意攪攪掍
單打打
兼成日開口夾著
見你玩av都叫有熱情 袛不過係俾打手誤導 教精你啦傻仔 得閒過隔離台睇下你個個成日撐你 精人出口 既ice_xxx 係2槍個個post度寫左篇所謂用家既詳細報告 重係度笑料扮猛料 國產扮德國線 最後俾人踢爆潛埋水
等你重當人地係好人 我係代理打手 我緊當你好人啦 買部amp 都俾多人1x%錢人賺

徹底侮辱同抹黑一啲同佢持相反意見嘅人, 呢啲人士,小弟當真見到就怕,難以忍受!
你自己睇返自己的言論先啦 分享討論無問題 我一向好認同理性討論 不論好壞
但係你自己講野句句有骨 真係忍得你 食得屎 最好笑係你講既所謂抹黑 我自己真係笑左出黎
講抹黑 師兄認第二 都唔會有人認第一啦 以前俾我形容閣下丁生二世 而家反而話人係 真係笑大人個口
好心你積下把口啦丁生 人必先自侮而後人侮之 有好多野 公道自在人心
又話啋我都嘥氣 到最後咪又係係度亂咁up eq之高 無人能及