設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Batman: Arkham Knight

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

玩咗粒幾鐘,畫面與預期一樣,算唔上好次世代。但細節卻非常豐富,特別係開batmobile果陣,其代入感﹑速度感,車身所做成的環境破壞力都叫人無暇cap圖。車戰亦引入了彈道系統,可用於避開敵車攻擊,concept唔算新,不過用得其所就是了,玩落非常過癮。

Screenshot-Original (11).jpg Screenshot-Original (10).jpg Screenshot-Original (9).jpg Screenshot-Original (8).jpg Screenshot-Original (7).jpg Screenshot-Original (6).jpg Screenshot-Original (5).jpg Screenshot-Original (4).jpg Screenshot-Original (3).jpg Screenshot-Original (2).jpg Screenshot-Original (1).jpg Screenshot-Original.jpg

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
momolee + 10 + 10

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

PC版又一優化帝,N廠真係要迫到人不得不更新Driver。

[YoutubeHD]37KpOYVrLZM[/YoutubeHD]

http://www.eurogamer.net/article ... -performance-issues

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

等我仲以為電腦唔夠勁, 原來PC版真係有d問題, 希望快d修正啦, 依家玩有時會好眼花...

另外control同AA/ AC唔同, 要d時間熟練返先得~ 開車成日將brake同battle mode調轉(因GTA開車方法已變了muscle memory~)

星級玩家

擒日10:30pm 左右終於玩到, 我覺得好正了, 尤其頭兩隻係360打, 渣車方面可態呢排玩得forza 太多了, 所以batmobile 個d 甩尾真係好小兒科, 暫時打左30-45分鐘左右, 開左兩個成就, 需要用到架蝙蝠車既機會都幾多.
Denon X2200W / Mirage OS3 Sat x2  / OS3 CC x1 / Prestige x2 / MM-8 / Onkyo SKH-410

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

尋晚打左30分鐘左右(因家有兩位小朋友),可能太慣打巫師,成日按r2想放火
(Post76 Android 手機版送出)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

heloleo 發表於 2015-6-23 22:00
呢隻好似無中文-- 英文差,,都唔知故事玩咩

其實我英文差到連abc廿六個字母都唔職讀,但呢隻蝙蝠俠真好玩到爆,由1玩到4集了
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

DVD迷 發表於 2015-6-23 20:02
要買當然買鐵盒裝好啲啦,多4張卡,其中一張係故事版,普通版冇的,到時你想玩又要比錢買,除非你唔鍾意 ...

明解!

鉑金玩家

琴晚玩到arkham knight 出場。
感覺同asylum / city 幾唔同。
對我嚟講,難玩咗好多。。。我尤其唔識揸蝙蝠車。。。

黃金玩家

頭先上Steam望一望,真係滿缸紅呢。A卡據說連玩都難。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

@肥狗仔@ 發表於 2015-6-24 15:09
頭先上Steam望一望,真係滿缸紅呢。A卡據說連玩都難。

我set晒d graphics settings 做 Min都叫玩到, 不過真係有d眼花, 之後決定放棄走去瞓算了...