設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: chaser_sakaba

[1080高清電視] 開箱W950A第一晚用後感

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

見有其他師兄試過話有效果
又唔係太貴二,三百蚊試下囉

科林玩家

我都買左46W950...我想問果2000蚊超市捲...係咪要去SONY SHOP換...要帶D咩去換

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

發票同包裝盒上條碼

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

我方便d 就咁拎番張單落豐x到換

科林玩家

係TV YOUTUBE打唔打到中文

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

ccchung 發表於 2014-1-31 11:38
係TV YOUTUBE打唔打到中文

我都唔知點打
好彩小弟用sony電話 直接鏡射無煩惱

專業玩家

chaser_sakaba 發表於 2014-1-31 14:45
我都唔知點打
好彩小弟用sony電話 直接鏡射無煩惱

I am an amateur, so just to share some casual experience.

I suspect it has to do with the 4k TV internal decoding/upscaling. Almost all 4k TV I have seen in demonstration perform poorly when showing regular TV signals, even worse than 1080p models in same sizes. Most don't even perform well when playing BD. The only time I see great result was a Sony 4K TV playing BD using the latest Sony BD player. I heard from others that the same Sony 4K TV performed poorly when using other brands of BD player. Therefore, I suspect poor images from regular broadcast TV may be due to similar underlying decoding/upscaling issues.

I am tempted to buy Sony 4K TV but holding on until:

a. 4K BD player becomes available
b. 70inch+ model, makes no sense to buy 4k for screen smaller than 60"
c. Broadcasting TV quality improves

銀級玩家

GuyMocha 發表於 2014-2-8 04:32
I am an amateur, so just to share some casual experience.

I suspect it has to do with the 4k TV i ...

師兄個三個希望
C較難實現。。。
c. Broadcasting TV quality improves

EVEN 而家1080下
非4K既BD畫質既遠比Broadcasting TV好。。。。

呢樣野電視台肯改善都要夠頻寬先得
短期內較難解決。。。

而家呢個MOMENT唔係話4K畫質唔好
係周邊SUPPORT太少。。。

見習玩家

HI 師兄, 請問 SONY 看DVD 時, SPEAKER 音效OK嗎? 我在參考PANASONIC L47WT60H 2只比較, 謝謝

請指教.

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

micdanson 發表於 2014-2-10 22:38
HI 師兄, 請問 SONY 看DVD 時, SPEAKER 音效OK嗎? 我在參考PANASONIC L47WT60H 2只比較, 謝謝

請指教. ...

同平時睇電視差唔多
但講真 睇bluray係層次感多d 但唔好諗住真係靚聲