設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Hon

[外版] 龍珠 - 神與神 (多國版本)

鑽石玩家

Hon 發表於 2014-8-30 11:09
正呀.....

我睇到嘩然到合唔埋口呀...

Not only that wor...but he sign autograph free for one item and $10 for additional item.  Which is not bad la!  
Last year, Ron Perlman?  diu!  $55 for one autographed item.
WYSIWYG

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

tinlunlau 發表於 2014-8-30 11:16
Not only that wor...but he sign autograph free for one item and $10 for additional item.  Which is ...

I hate this kind of event...

鑽石玩家

Hon 發表於 2014-8-30 13:49
I hate this kind of event...

唔鐘意去動漫展?本來想睇埋Stan Lee但呢個event要到8點先開波,我又要趕住返屋洗衣服先唔去
WYSIWYG

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

tinlunlau 發表於 2014-8-30 16:10
唔鐘意去動漫展?本來想睇埋Stan Lee但呢個event要到8點先開波,我又要趕住返屋洗衣服先唔去 ...

我指要俾錢至有簽名.....

鑽石玩家

Hon 發表於 2014-8-30 16:36
我指要俾錢至有簽名.....

不過堀川亮唔駛比錢都照簽,但簽多份就要收10蚊
WYSIWYG

鑽石玩家

聽講rightstuf.com預購價幾平吓!
仲有呢件T-shirt好正呀!上年買過,想買多件龜派衣!
http://www.rightstuf.com/1-800-3 ... item/95516/4/641/96
WYSIWYG

1萬

鑽石玩家

好耐都無update過呢個post, 暫時隻美版神與神未出, 所以先出返d今年由Z開始重出既美版TV SERIES先....

暫時黎講出到依家總共出左7個SEASON, 照咁睇出到出年至出得晒...

今次封面既玩法跟返以前單行本咁樣玩連環圖, 每一個故事就以三盒做一張長身連續圖, 都算有心思同幾識搵錢....HAHA

暫時出到SEASON 7, 所以未可以拼到落去...

背面就一貫美版排版法, 你望就知鬼佬至會咁樣排法...(好彩個封面仲有返少少日本仔風格既影子)

老老實實, 我對龍珠Z既故事真係最LIKE係菲利篇, 跟住嗰D對我黎講係雞肋黎, 但有時D野無得好講, 真係洗濕左個頭只好洗埋落去, 可幸既係佢唔會一野出野焗你俾錢佢洗, 可悲既係突然間有一個諗法....

"" 佢會唔會下年開始再出多次劇場版BD呢?!?!? ""

如果成真既話.... 我都無話可說...

待續...

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Hon 發表於 2014-9-26 00:33
好耐都無update過呢個post, 暫時隻美版神與神未出, 所以先出返d今年由Z開始重出既美版TV SERIES先....

暫 ...

日語?中字?英字?
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

上次錯過了美版Dragon Box,今次希望可以買齊bluray版。
上個月有幸見到堀川亮先生還請到他簽個名落我的港版神與神bluray碟。下次見他時再拿個簽名比郭子健導演!
WYSIWYG

1萬

鑽石玩家

阿定 發表於 2014-9-26 01:34
日語?中字?英字?
(Post76 Android 手機版送出)

講日/英, 英字幕.