設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: slck01234586

[討論] Post76上水粉嶺C-Hing群組

關閉 [複製鏈接]

專業玩家

slck01234586 發表於 2013-5-5 12:32
比C-HING睇穿左, 我堅用緊D CHEAP CHEAP線材呢

s ching 做完實驗後記著出翻個 report !

玩音響不用洗錢而出到好聲就係高手!

SF 唔易玩得好,而者佢的高中音係好飄逸,SF 的聲係好有特色,聽歌劇、男女高音係好ok,但如果聽pop 就要夾人
訊源: Marantz KI Pearl Lite/Oppo95 (mod)
膽前後: 和田茂氏線路DIY + SM 34.2(摩)
喇叭: Focal 826W
線:Acrolink,Analysis+,Chord,Delta,PAD,QED,Supra

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

interesting to note too much base from a bookshelf ... which is not bad indeed ... your source seems a bit complicated than what is needed for 2-channel ... rca cables, dac may help ...
Acoustic Solid 111, quintet black S,
accuphase 510, voodoo ren... bal.
nt505+cg10m, cardas clear reflection bal.
accuphase 2420,  voodoo renaissance xlr, modwright KWA100se,
wilson audio 7

新仔玩家

I also focus in  ls50 speaker. I think is not that worst  because ls50 can show very detail  sound more than x3 times expansive  bookshelf speaker. I have try in isquare with same cdplay and int. amp. So if u like the ls50 is very worth to have.

禁止發言

appleken 發表於 2013-5-6 20:06
I also focus in  ls50 speaker. I think is not that worst  because ls50 can show very detail  sound m ...

可以贏到邊對貴3倍既喇叭?請指教!

專業玩家

Gorgeous 發表於 2013-5-6 20:57
可以贏到邊對貴3倍既喇叭?請指教!

我都想知!
訊源: Marantz KI Pearl Lite/Oppo95 (mod)
線:Acrolink,Analysis+,Chord,Delta,PAD,QED,Supra

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無ching知道TT大概賣緊咩價?

專業玩家

joe_76 發表於 2013-5-7 11:57
有無ching知道TT大概賣緊咩價?

Old model last year sold at around 13K. Then comes the new Toy Tower.

新仔玩家

i have try Chario Sonnet with same source and int. amp. maybe made this clear not all win Chario Sonnet but in some part like detail of sound are win Sonnet. So i think in this price range LS50 did his work.

just personal opinion.

專業玩家

tennishk 發表於 2013-5-4 21:28
你講中我心聲,我覺得LS50真係好一般,
不過有樣睇法唔同,我覺得佢個外型好唔掂! ...

司兄,

LS50 跟 BS244 BE 有甚麼大區別.....

KEF LS50 傳說話好勁 WOW....

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

viccat 發表於 2013-5-7 13:00
司兄,

LS50 跟 BS244 BE 有甚麼大區別.....

我買ELAC 244BE之前試過LS50,佢比我感覺係好AV喇叭FELL.
有人話佢底頻好勁,相反我覺得唔多足夠!
聽兩聲度效果吸引唔到我!我係KEF SHOWROOM試都係咁,
ELAC 244好唔好我唔知,但我算滿意。
KEF LS50好唔好我唔敢講,但我就好唔鍾意!
不過咁多人鍾意佢,應該有佢既原因,音響既野好個人,我唔鍾意亦唔代表佢唔好既!
ATOLL IN200
MARANTZ  SA-15-S2 BLACK EDITION
PIONNER LX76
SONY HX750 55吋
OPPO 93
前置 ELAC 244BE
中置 KEF R200C
後置 MUSIC PRO
重底音 Velodyne  SPL800 i