設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: louis001

[AV擴音機] 鬼妹 Cambridge 751r 用家包膠

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

louis001 發表於 2013-7-3 10:54
多謝大王體諒   我知道我言詞過激 我一向宗旨都係分享 岩睇就睇 唔岩睇就算
如果大王係睇晒所有 ...

百分之二百支持你,你所講係這裡遊戲規則來,大家時刻提醒自己。

黃金玩家

YYSKY 發表於 2013-7-3 11:16
百分之二百支持你,你所講係這裡遊戲規則來,大家時刻提醒自己。

多謝師兄 我見到師兄係第二個post 好心想做和事佬 結果都受到同樣對待  (其實師兄所寫既野真係好有見地 奈何被人曲解)
所以好明白師兄係會好明白我既感受 我相信76總會搵到一的真心想分享既人 知識既積聚 係好需要大家真心分享先有進步
大家共勉之

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

louis001 發表於 2013-7-3 10:54
多謝大王體諒   我知道我言詞過激 我一向宗旨都係分享 岩睇就睇 唔岩睇就算
如果大王係睇晒所有 ...

LOUIS兄, 件事我明白的, 不過點都好, 下次麻煩唔好用類似諧音既粗言去回覆討論勒, 今次真係只此一次, 下次真係要比牌架勒~~

希望你明白, 討論間難免有不合意見, 我亦都相信 STANLEY兄亦唔係喜歡嘈交既人, 希望大家都一人少句, 件事就咁算了吧!!!!!

謝謝!!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

小瑟 發表於 2013-7-3 12:03
LOUIS兄, 件事我明白的, 不過點都好, 下次麻煩唔好用類似諧音既粗言去回覆討論勒, 今次真係只此一次, 下 ...

大王我明白 我會盡量克制 先多謝你地既包容
放心 錯我係會認 打我係會企定

我亦都相信 STAxxx 兄亦唔係喜歡嘈交既人==  Sorry 呢句我真係有所保留 或者大王去睇下其它post 先再作定論會好的 到底邊個先係攪事人 邊個先係有問題 或者大王你睇埋其它先作定論 不再多言 我現在要求大王你地 close 左呢個post 我都唔想再有爭論 唔該大王   

星級玩家

唔好close 成個post呀小弟751r未玩得
我好需要之前咁多師兄既資料 真係對新手既我有用
TV:Sony KDL-65HX950
AMP:CA 751R
BDP:CA 751BD
DAC:Audiobyte Black Dragon
SPEAKER:
Focal 826W
Focal cc800w
Mirage OMD5
隆宇 206-2 + ISOL-8 Substation LC

黃金玩家

evan24hk 發表於 2013-7-3 12:46
唔好close 成個post呀小弟751r未玩得
我好需要之前咁多師兄既資料 真係對新手既我有用
...

咁如果冇人再攪事 我都唔介意既 我係怕又生事端姐師兄

科林玩家

Louis兄:講真我用Y記都係系你到學到㸃教音壓咋!用後效果真係正,之後去朋友屋企攪下佢部P記一樣咁掂,既然一個咁正嘅Post又何必刪左佢呀!浪費左你一番心機,其他師兄又冇左學嘢嘅機會,真心一句我等緊你有其他好嘢同我哋分享㗎!

黃金玩家

Bigbig185 發表於 2013-7-3 13:40
Louis兄:講真我用Y記都係系你到學到㸃教音壓咋!用後效果真係正,之後去朋友屋企攪下佢部P記一樣咁掂,既 ...

咁 我睇下事態發展係點先 anyway 好多謝咁多位師兄雪亮既眼睛 同埋支持 小弟在此謝過各位

星級玩家

新手魔人

76-FC 藍寶石勲章

ching,千其唔好刪咗成個post,話嗮都系你既心血,而且仲有好多或者以後用751既ching可以參考裏面D野架
ISOL-8 | Cubox | CA | YBA | Focal | Velodyne

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

刪成個POST又唔需要, 留意返大家言詞就可以了!!!!

好勒, 大家都係係返個POST討論影音, 其他野唔好再講了~~~

無謂一陣講講下, 最終都係要關帖收場啦~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.