設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Raphael

[AV擴音機] 旺角花園大廈一樓 "盈富" 買 onkyo 876..驚嚇度達 100%

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果証明係某商舖用呢啲手法經營的話 , 真係要公開佢個名比衆師兄弟有個警惕喇...
此風不可長 , 人家辛苦賺錢玩影音幫親你 , 你竟然用呢種鄙劣手法營商  , 離譜啲.....
200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章

旺角花園街花園商業大廈既某商戶.... Please tell which floor......  x2
以免其他兄弟中招.

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

啱啱打咗去 onkyo
佢居然話, 插頭屬於外殼範圍, 有問題就視作係人為, 叫我拎部機去俾佢地 check, 之後再報價維修

小弟即時講出三個要點 :
1) 如果產品連 "頭插要夠穩陣" 呢啲咁基本既要求都做唔到, 反而話係小弟人為所致, 咁非常不合理
2) 部機買咗只係一個星期, 應該有問題包換, 而唔係維修......而且居然仲要收費添........
3) 部機今次明顯係質量有問題, 呢個係廠方錯失..... 但居然要我花時間, 人力, 車錢去托返部機俾佢地彌補自己既錯失, 咁對我唔公平

佢話等佢同上頭講講, 之後再覆電話俾我
人地話 denon serivce 差........估唔到 onkyo 都唔算好

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

要香港安橋正視呢個問題,做番d野嚴懲呢間舖頭...
xlarge 發表於 2009-7-6 08:14

我估安橋就唔會做野去嚴懲鋪頭架勒, 因為生意既野, 始終廠唔可以理人地既做生意手法!! 不過間野真係大家要小心, 千萬唔好再有兄弟上去比人湯~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

嘩~~~咁安橋都唔岩喎~~~~邊有可能咁講野架~~~叫佢經理出黎~~

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

請問係邊間鋪? 可唔可以 pm 我?
我就o黎買amp, 要小心d先得.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我地已經搵ONKYO攪緊, 依家PAR兄可以直接搵到經理傾了, 我相信佢地會適當咁處理既!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

驚嚇度達 200%

i think display or 2nd hand goods

support open shop name & address

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

師兄真慘... 如果未夠七日輔係有權要你換!

據理力爭,加油~~
TV: Samsung 850 46"
Player: PS3
Amp: Yamaha RX-V863
前置: KEF Cresta 30
中置: Celestion F35C
後置: Mission EH3S
低音: Danmax DM-Sub10B

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

如唔得就叫雜誌跟進,壹仔水菓都好鍾意幫小市民出頭
TV: Samsung 850 46"