設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: mrpost76

[藍光播放機] [分享] Philips BDP9700開箱文

黃金玩家

tiggerjason 發表於 2013-1-18 07:39
我都見到呢個post, 所以覺得好奇怪。
因為我問過啲大舖同飛記都話貨未到,咁又何來新貨呢? ...

C兄我估呢條友佢定咗机,諗住到時大貨番,
冇定貨嘅C兄又買唔到,就向佢入手,甘就執番幾舊!
佢定價要4千幾呀!睇吓佢個算盤响唔响先! 哈!哈!
不過最近好多人抄 [i 馮5] 都抄燶喎!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小鐵人 發表於 2013-1-18 23:34
佢定 ...

師兄你嘅推斷好合纙輯。
我都認為係!

黃金玩家

tiggerjason 發表於 2013-1-19 11:52
師兄你嘅推斷好合纙輯。
我都認為係!

佢以為好似oppo103初初番貨時咁樣,
但我所見D師兄一見抄價,都會等一等!
祝佢好運!

新仔玩家

kungfutown5 發表於 2013-1-18 11:59
嘩!唔洗4千,幾吸引喎!

其實個價即係點嫁 ?
有D 人又話唔洗五千, 有D 又話唔洗四千

新仔玩家

小鐵人 發表於 2013-1-18 23:34
佢定 ...

都有機會
不過始終都係係番大行買信心大D

新仔玩家

How much ? Can it play iso files ??

黃金玩家

膽生毛 發表於 2013-1-21 11:37
都有機會
不過始終都係係番大行買信心大D

C兄我見有人回應話,
在百記預訂價$39XX!
唔知真定假?

新仔玩家

clarion_1989 發表於 2013-1-21 11:51
How much ? Can it play iso files ??

4K級Blu-ray體驗
Philips BDP9700

既然會為追求更佳的影音體驗而選購Blu-ray碟,就不妨去到盡,購買Philips這部最新的旗艦級Blu-ray播放機BDP9700。先拋一堆強勁規格:可以播3D、支援4K解像度與7.1聲道,連接方面則有Wi-Fi配搭Philips的SimplyShare,系列編號由7000跳到9000,升了一級,售價也跳升至$4,999。

令BDP9700價錢跳升的主要是由於其影像規格,新一代採用Qdeo影像處理器(88DE2755晶片),大幅去除畫面雜訊並調整光暗與明亮度,解像度由全高清1080p提升至新興的4K x 2K時就能呈現原有畫面。BDP9700可以播放3D影像,也能將2D轉換至3D,解像度最高支援1080p。音響方面,內置Dolby TrueHD和DTS-HD Master Audio解碼以及TI Burr- Brown DAC,可播放最多7.1聲道以及24 bit/ 192KHz音訊。音響獨有一條HDMI輸出,確保足本播放原音。產品內置 Wi-Fi傳輸,支援DLNA標準,Android及iOS裝置可透過專用app串流檔案。

{:9_432:}   價錢參考住先吧
因為有人話under 四千, 有人話五千所以真係唔知

新仔玩家

小鐵人 發表於 2013-1-22 01:01
C兄我見有人回應話,
在百記預訂價$39XX!
唔知真定假?

我都見到你講果個貼
自己再去鋪頭問下最實際,好似有人講過話MK 有DEMO

但其實唔過五千都已叫做抵玩嫁啦
始絡有咁既料,如果唔係都唔會咁多人留意同比較啦

星級玩家

Mk 風宅 有demo 示範, below 4k

我都訂了, 希望月尾有貨
AV Amp: Yamaha 3900
Speakers: KEF IQ Series
Blu-ray Player: Pioneer BDP-71
CD Player: CA 840C