設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: muffy

[入耳式] 說好的開箱文......IE800!!!

星級玩家

muffy 發表於 2013-1-1 22:56
112 OHM, 所以最好有amp
佢聲底似westone, 但人聲更前
有興趣可以去試下SM3 (有demo), SM64算係升級版 ...

amp  我已有vorzuge pure 應該唔係問題掛
師兄你隻Duo夾SM64點? 唔知911又夾成點呢?

見官網上有amp + sm64 bundle 特價
一㩒去買變原價
email左earsonics問

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

anan_andy 發表於 2013-1-1 23:33
amp  我已有vorzuge pure 應該唔係問題掛
師兄你隻Duo夾SM64點? 唔知911又夾成點呢?

我之前用緊Vorzuge DUO
推SM64幾夾, 係有小小齒音
至於911夾SM64感覺好平均, 好大力
我就係之前買左個Combo set, 好抵
係香港好少見人用911, 我需要Runin多一段時間再評論先會準D
911重有個Amp supply, 我遲D都會研究下

星級玩家

muffy 發表於 2013-1-2 00:27

而家個bundle賣緊8舊幾Euro......唔知咩事
promo page就標6舊幾

高級玩家

muffy 發表於 2013-1-2 00:27

Earsonics 係一直想寫而無機會寫既牌子...
SM3v2都幾欣賞
SM64可能會搵來寫...
呢類高阻耳塞其實幾好玩...
高靈敏度、高阻設計令我諗起當年Shure E5

IE800既sample聽日先再收到...
又有得再聽...
踩一部機不代表說真話, 讚一部機不代表說謊話

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

星級玩家

anan_andy 發表於 2013-1-2 01:23
而家個bundle賣緊8舊幾Euro......唔知咩事
promo page就標6舊幾

應該加左價
我買果陣600有找

星級玩家

MakCato 發表於 2013-1-2 03:10
Earsonics 係一直想寫而無機會寫既牌子...
SM3v2都幾欣賞
SM64可能會搵來寫...

哇你就好啦成日有Sample!
IE800絕對係好野黎, 但有排煲
不過我個人更愛SM64, 比IE800更難推, 但推得到D聲好好
更加平均, 同埋人聲前D
當然我換左靚線...

高級玩家

muffy 發表於 2013-1-2 10:02
哇你就好啦成日有Sample!
IE800絕對係好野黎, 但有排煲
不過我個人更愛SM64, 比IE800更難推, 但推得到D聲 ...

寫書既人太窮
縱使自己係玩家...都唔係件件係咁賣
唯有借返來
2013年首要目標係K702 65th、ESW11LTD...之後先到IE800

SM64 就算o岩都應該再遲o的

星級玩家

MakCato 發表於 2013-1-2 10:27
寫書既人太窮
縱使自己係玩家...都唔係件件係咁賣
唯有借返來

K702 65th我已經訂左啦, 應該8日後會收到
自己對呢對HP好期待!

ESW11LTD我應該唔會玩啦, 無錢...

其實你講得好ARM, 真係無錢樣樣買...所以我唯有玩完放啦, 我又唔覺咁樣有問題

高級玩家

muffy 發表於 2013-1-2 11:07
K702 65th我已經訂左啦, 應該8日後會收到
自己對呢對HP好期待!

我出左測試報告...不過未正入手...之後會買返...

自己好少放機...賣都係只會賣比識既人...有緣先賣