設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[劇集] 韓劇屋塔房王世子

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

呢排唔知做乜鬼好鍾意睇韓劇。睇完河智苑兩套之後,近排睇緊屋塔房王世子。
我就除劇情外當然留意埋女角啦。呢套戲女主角叫韓智敏........又係"智".......{:9_426:}

套劇輕輕鬆鬆睇得幾開心,係個家姐最衰{:9_422:}
當然都有感動位啦,雖然D劇情有時低低地,但又無乜拖泥帶水,都算唔錯。
女主角韓智敏之前未聽過,老實講開頭覺得佢普普通通,無乜特別。

當我睇左一半,開始鍾意佢呢個角色,當佢同男主腳鬥氣個時好鬼惡死,好多表情郁黎郁去諗計點報復,真係睇得好好笑{:9_430:}
當傷感時,睇住D眼淚水係隻眼度浪下浪下咁,真係演得幾好呀。
有一場佢飲到醉醉地唱K,個度真係好攪鬼!
睇睇下越來越順眼!!

後來睇番原來佢之前演過大長今{:9_425:}

呢套劇首主題曲好好聽架,重有男/女/男女版!!
[YoutubeHD]Zb4fmnvMP00[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]-t-CWoWOpQM[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]0ytve71UCF8[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
TonyTDK + 10

查看全部評分

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

我依家都睇緊套韓劇"紳士的品格"
雖然套劇無靚仔靚女...但係...我覺得個劇本寫得幾好
好多細微位都前後呼應
就算我依家翻睇都依然笑得出...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

ilavbnm 發表於 2012-11-30 01:22
我依家都睇緊套韓劇"紳士的品格"
雖然套劇無靚仔靚女...但係...我覺得個劇本寫得幾好
好多細微位都前後呼應 ...

呢套我睇佢賣廣告D片段都覺得好攪笑!

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

stm 發表於 2012-11-30 01:32
呢套我睇佢賣廣告D片段都覺得好攪笑!

我剛剛出左個post介紹套"紳士的品格"...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

e套劇我一早以睇咗,都唔錯,我e+都是睇韓劇多,中,日,台都有睇,但唔知点解都係覺得韓劇好d,港劇就算把啦.

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

ckw1 發表於 2012-11-30 09:30
e套劇我一早以睇咗,都唔錯,我e+都是睇韓劇多,中,日,台都有睇,但唔知点解都係覺得韓劇好d,港劇就算把啦. ...

我都係近幾個月開始睇,睇左幾套都唔錯,唯一係套"愛情雨"悶到呢。。。。

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

今日連睇五集睇完,講真後面有少少唔合理,但條感情線我好鍾意。
尾二個集男主角消失,我忍唔住都喊左出黎。
睇住佢地由唔識,慢慢經歷好多野,發現前世大家已相識,到今世大家都深愛對方,但又明知世子終有日會走。
其實我唔多鍾意個結果,依家重有D唔開心。

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

stm 發表於 2012-12-1 00:11
今日連睇五集睇完,講真後面有少少唔合理,但條感情線我好鍾意。
尾二個集男主角消失,我忍唔住都喊左出黎 ...

嗰結尾有D「夾硬嚟」{:9_436:}
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

專業玩家

76 榮譽忠義勲章

emuho888 發表於 2012-12-1 00:14
嗰結尾有D「夾硬嚟」

唔知點解我重諗住D劇情,男女主角成日又鬥下氣頂下咀,但又感覺到佢地真係深愛對方,好似真情侶咁。
所以對後來劇情好深感受,我睇得太投入啦。

1萬

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

emuho888 發表於 2012-12-1 00:14
嗰結尾有D「夾硬嚟」

波哥係都有睇{:9_433:} ,仲以為你只睇功夫愛情片{:9_407:}