設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wah

[顯示器] 強國買電視

科林玩家

CHING,我都想要個七人車電話,THANKS!!.....

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

eggcake92 發表於 2012-10-15 01:34
wall to wall 11.5 呎長
60吋睇 Moive 好正, but ching you feel see TVB or ATV is ok or too big?

11.5呎, 60 是最超碼的呎寸..

完全無 too big, 只有最正既感覺, CHING一於去馬啦!!

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

sunsun98 發表於 2012-10-15 01:40
CHING,我都想要個七人車電話,THANKS!!.....

已PM, enjoy!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

kitempire 發表於 2012-10-15 00:21
蟲蟲即係香港師兄最通常去買電視機淘寶店, 位於深圳, 全名蟲蟲伊甸園

http://szccyj.taobao.com/shop/vi ...

thanks Ching info

而家想買70"

有冇其他model suggest 下

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

timehill 發表於 2012-10-15 11:28
thanks Ching info

70" , CHING 有無唸過用projector?

70吋同60吋既價錢spread差好遠..

CHING 可以唸唸SHARP70X55H(香港) or A(強國), 四色3D,煌彩, 包無投訴

SONY無70"款, 65"一上就84"4K 款, CHING可以唸唸65HX920 OR HX950 (強國買)

PANASONIC 最大65",  CHING 可以唸唸P65VT50C (強國) OR P65VT50C (香港) IPS 系列高階機, IPS MON 正到無朋友

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

kitempire 發表於 2012-10-15 12:08
70" , CHING 有無唸過用projector?

70吋同60吋既價錢spread差好遠..

70" Projector.......

1.5年前先新裝修, 而家先攪呢d野....會唔會好多野攪........? 好怕影響到d裝修

如果玩projector 使費多少連安裝?

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

timehill 發表於 2012-10-15 11:37
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3.0.70.f32ed6&id=13960312170&

呢部好似都好低玩

呢部都唔錯, 睇下CHING 水源緊唔緊同埋要求高唔高...
如果OK 既可以唸唸920 或者950

小弟老板搾實水源, 所以只係買左840A 無買到50A...不過都好滿足了...

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

timehill 發表於 2012-10-15 12:12
70" Projector.......  

1.5年前先新裝修, 而家先攪呢d野....會唔會好多野攪........? 好怕影 ...

我以為CHING 新居入伙添 ..如果唔係真係唔洗搞咁多野了..

PROJECTOR 就唔太熟, 等其他CHING 幫手推介..

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

kitempire 發表於 2012-10-15 12:16
我以為CHING 新居入伙添 ..如果唔係真係唔洗搞咁多野了..

PROJECTOR 就唔太熟, 等其他CHING 幫 ...

Ching 我都想耍司機電話. Please PM me ar...

Thanks You So much.
YAMAHA