設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: henry

Blu-ray / DVD 網上都有得租........(連網友用後報告#16)

進階玩家

回復 #19 lkljason 的帖子

你講得無錯........平均每個月係可以租到7-8套碟 :lol

不過你post出黎果個收費表有d怪怪地......

佢地而家減左價.....我搵到一個清楚d既收費表Smilies005

網上租碟服務收費:

服務計劃

每月租借次數

服務月費
同一時間最多可租借或保存
4 DVDs

無限次數

$ 238.00
3 DVDs

無限次數

$ 188.00
2 DVDs

無限次數

$ 148.00
1 DVD

無限次數

$  98.00
1 DVD

上限 3次

$  68.00
注意事項:
1. 用戶在享用服務期間, 均不需繳付任何形式的影碟逾期歸還費用或任何郵寄影碟的費用。
2. 服務月費將於遞交申請當日開始計算,並需以信用卡每月自動轉賬支付,直至終止服務為止。
3. 所有服務月費均不設退款服務,而部份未使用之服務或收費均不能累積或退款。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

本來我都申請呢間MoviEx既, 不過當我去到申請果頁時, 佢冇 SSL加密, 咁我要填咁多私人資料時, 我又唔係好敢了!!!!:'(
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

進階玩家

回復 #22 小瑟 的帖子

我入會果時都發覺  不過我見剩係要郵寄地址同聯絡電話

而o係姓名果欄我剩係填左個宿寫  所以我就ok接受到

好彩信用卡個part有加密  如果o吾係我諗我會同你一樣:D

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

............你咁講, 我又想再試下呢~~~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

哈哈, 終於申請左成為MoviEx會員, 依家等緊佢寄碟來!!

值得一提, 佢地服務都幾好, 好多時都會主動打電話同我交代d細節~~Smilies018 Smilies018

Post76玩樂網.

進階玩家

小瑟, 你收到碟未呀? 份郵件入唔入到你信箱呀:lol

好在佢無連盒記...如果唔係分分鐘我屋企個信箱都入唔到

不過無得睇盒背d資料....又好似知少左d野.....唔知你覺唔覺呢Smilies006

5萬

總版管

我收到碟勒, 仲好快添呀, 17號申請整左幾套片上去, 18號收工返去睇MAILBOX已經寄到黎, 真係好抵讚, 呢排又忙, 擺左係度都冇時間睇Smilies010 , 佢唔限時間還碟真係好正, 我諗住今晚有時間就今晚開場Smilies011 ,我個信箱岩岩好入到, 好彩炸!!!哈哈;P  我以前去租碟鋪都係冇盒跟呢.......冇計啦!!!Smilies006 Smilies006

我仲想影靚靚D相, 同大家介紹下呢個網上租碟既服飾, 讚揚一下呢!!! 不過呢排聖誕節, 多應酬又剩, 冇時間整呢~~~ 我仲有幾多 REPORT打哂字都未影相呀!!!!:L :L :L

Post76玩樂網.

進階玩家

o甘你租左隻o羊碟呀?

你o甘忙......洗唔洗搵人幫o下手呀?Smilies006

5萬

總版管

哈哈, 多謝哂你幫手先!!Smilies010

我租左藝妓回憶錄, 尋日本來想開場, 不過最後都係唔夠時間睇~~~~:'( :'( :'(

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

好似好唔錯播!
有機會買左blu-ray player真係要試試租!
隻隻都買長遠始終唔係辦法:lol