設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: henry

Blu-ray / DVD 網上都有得租........(連網友用後報告#16)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原來 HENRY兄已經用左幾個月, 請問易租到碟嗎???? 過程中有冇咩唔順利架呢???
新碟會唔會好難租到呀???
THX~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

11月PS3 40G賣$2680,即時對於BD大有興趣!:D :D

進階玩家

問左啦,佢地話技術上出現左問題...

因為已經扣左數所以退款要等14日左右

好彩吾係好大數吾會點蝕息:L

是但啦

多謝大家關心Smilies018

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 monicalk 於 2007-10-10 02:00 PM 發表

是但啦

睇你第一句仲以為你想話佢地因為技術上出現左問題冇得退添~:)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 monicalk 於 2007-10-10 14:00 發表

是但啦

哦, 原來係咁, 佢地會同你跟都唔錯喎!!!Smilies018Smilies018Smilies018

我都係對 PS3減價即時對BR大有興趣呢~~~Smilies011Smilies011Smilies011
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

進階玩家

原帖由 小瑟 於 2007-10-10 09:34 發表
原來 HENRY兄已經用左幾個月, 請問易租到碟嗎???? 過程中有冇咩唔順利架呢???
新碟會唔會好難租到呀???
THX~~~

用後小報告:

我而家用緊$148/月, 同一時間可租/keep兩套碟, 雖然每次寄返套碟俾佢要等2-3日先收到下一套碟, 但因可獨立一套一套o甘還碟, 所以屋企通常都起碼有一套戲可以隨時睇, 呢個都係我繼續用的原因之一Smilies018

"請問易租到碟嗎???? "
基本上你實租到碟, 事關每次當佢收到還碟便會即刻寄出下一套俾你, 亦因為o甘佢會叫你預先揀定d戲兼排埋次序, 如果第一位套戲o甘岩租o西出去佢就可以寄第二位俾你, 所以中間係唔會有停頓位, 我覺得呢個服務比較o岩鍾意睇戲既人, 一來會好享受枕住有戲睇, 二來唔怕揀唔到戲:lol

"過程中有冇咩唔順利架呢???"
都有o架, 始終佢係利用香港平郵服務去收還影碟, 雖然我用左幾個月來都未試過出現寄失和寄爛碟, 但就偶然試過郵寄延誤左1-2日, 開頭以為係佢地遲左寄出, 我仲試過打去投訴, 但當收到碟時睇返個郵戳先知原來係郵局果邊延誤左:@

"新碟會唔會好難租到呀???"
d熱門新碟都要排o下隊o架, 不過通常今次租唔到, 下一兩次都會寄到俾我, 可能我幾buy呢種網上租碟服務, 所以都唔係太介意d新戲要下排隊, 可況就算落街去舖頭度租都未必下下租到新碟:o

小瑟兄, 希望我的小報告可以俾到你一d參考:D

5萬

總版管

希望詳盡既報告呀, 對我來講就好有用勒, 我會精華起呢個 post, 等其他有興趣既朋友都可以參考參考!!!Smilies018

等我睇下佢除左你個 PLAN之外, 仲有冇其他PLAN睇下先!!!

THX A LOT!!!:lol :lol :lol

Post76玩樂網.

三潮玩家

76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章金耳朵基本學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

GOOD REPORT
Smilies018 Smilies018 Smilies018

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

咁一個月平均應該都睇到7-8套碟播!right?

http://www.moviex.com.hk/ComingSoon.aspx

望過d碟好似都幾update播Smilies018

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 小瑟 於 2007-10-10 15:36 發表
希望詳盡既報告呀, 對我來講就好有用勒, 我會精華起呢個 post, 等其他有興趣既朋友都可以參考參考!!!Smilies018

等我睇下佢除左你個 PLAN之外, 仲有冇其他PLAN睇下先!!!

THX A LOT!!!:lol :lol :lol ...

MoviEx用戶獨享 至震撼升級服務
服務計劃

每月租借次數

服務月費
同一時間最多可租借或保存 3DVDs  4 DVDs

無限次數

HK$ 238
同一時間最多可租借或保存
2DVDs  3 DVDs

無限次數

HK$ 188
2 DVDs

無限次數

$ 188.00 HK$148
1 DVDs

無限次數

$ 128.00 HK$ 98

請注意:
    1. 原有月費$68.00服務計劃的收費及條款將維持不變。
    2. DVD 與 Blu-ray / HD-DVD 的收費和計算都是相同的。
    3. 現有用戶將個別收到電子郵件通知有關「升級服務」的安排。

請即成為MoviEx用戶 盡享全新的升級服務!迎新推廣優惠 現已圓滿結束 感謝各位支持!
(禮品將陸續寄出) 現凡於30/8/2007前成功申請成為MoviEx用戶, 將可獲贈$50元超市現金卷乙張!
迎新禮品之條款及細則:
1. 只適用於首次申請的新用戶。
2. 需連續使用本服務三個月及並無欠款記錄。
3. 迎新禮品將會郵寄到用戶之登記地址, 郵寄風險需由用戶承擔。
4. MoviEx保留最終決定權。