設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[◆星級分享會◆] Post76 x 王馨平《馨情》之夜分享會 會後感討論帖

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我的珍藏 - 我對 "王馨平" 的心跳回憶

Collection 發表於 2012-5-18 21:57

好利害, 無論係果份痴情同埋儲佢D Yes Card, 原來yes card有咁多款(普通 / 啞面 / 令面 / 星閃 / 音樂閃 / 點閃 / 磨沙 /
夜光 / 膠質 / 雙面 / 砌圖 / 可變直立 / 銀字 / 金字 / 蓋印 / 啞金 / 令金 / 暗金 / 半透 / 凹凸 / 波紋 / 碎花 / 幻彩............), 再加上最後的情詩,
同埋最後果句 (如必要問我為何迷戀你 ? 只因你是王馨平......王馨平是你!), Fans Club會長非你屬

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Collection + 5

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  Collection

如果佢未嫁 見到你哩封情信 唔暈有鬼囉 ...
emuho888 發表於 2012-5-18 22:22

我都係咁認為
退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

馨平个样有d似祖贤
天涯波客 發表於 2012-5-18 23:51

所以佢兩個都好喜歡
退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

係時候分享一下當日的相片, 小弟不才, 影得唔好請見諒

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 7威望 +70 金錢 +10 收起 理由
perrybeckham + 10
ctwdavid + 10
Collection + 10
wil-wil + 10 + 10
sunboy + 10
teddyng637 + 10
rlwk2009 + 10

查看全部評分

退燒了

新仔玩家

回復 171# jack331

以我所記得Linda歌迷會是由助手做會長的..即是當日企係近門後一點,著住中袖衫既長鏡影相長髮姐姐,我記得佢..因為佢個樣都無乜點變,只是瘦左一點..同埋成熟左之嘛!...

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

回復  jack331

以我所記得Linda歌迷會是由助手做會長的..即是當日企係近門後一點,著住中袖衫既長鏡 ...
twins_ahsa 發表於 2012-5-19 00:10

只係想俾D幻想佢, 可惜幻想破滅
退燒了

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 163# Collection

我終於明白到點解你咁興奮
我希望揾得返隻日版精選比你

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我的珍藏 - 我對 "王馨平" 的心跳回憶

唔食唔坐車都唔無可能儲, 點算? 想做兼職都未夠年齡, 跟住.......瘋狂的事情來了.......
每日係學校垃圾筒拾汽水罐, 唔夠數 ? 放學由農圃道到九龍城回家途中, 每個垃圾筒拾,
後期Yes再貴一點, 為有再由農圃道拾到樂富!
當年同好多公公, 婆婆結下仇怨, 鬧我搶他們的汽水罐, 但無辦法......各為其主!

Collection 發表於 2012-5-18 21:57

師兄你真夠胆,居然敢和那些拾荒者爭汽水罐,你好勇敢!

愛的力量真是不可思議.............

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  sunboy

真係要多謝聲你同perry兄的熱心
Collection 發表於 2012-5-18 21:35

Collection兄唔駛咁客氣{:9_435:} ,睇完你這篇傑作,裡面充滿無邊思憶的肺腑之言,如果我當晚沒有把座位讓給你,我而家一定會好唔安樂和原諒唔到自己 ...........好彩好彩!

2萬

白鑽玩家

回復  SonSon

做埋保母也可
Collection 發表於 2012-5-18 21:31

咁做messenger好唔好呀.............