設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[PC] 全港首個《DIABLO III》 香港區午夜首賣活動詳情

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 6# lemonstar

hmv都有得訂wo...早幾日call過我...限量版有少量

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  lemonstar

hmv都有得訂wo...早幾日call過我...限量版有少量
RiceR9 發表於 2012-4-27 09:56

唔該先,但都係訂普通版就算。

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

早D訂平D架
razor 發表於 2012-4-26 22:50

師兄咁你訂幾錢呢?

銀級玩家

要咩 config 先玩到~~
benjamin 發表於 2012-4-26 23:31

我intel core2duo 8400 + 460+ display card. 行到最max都好順

進階玩家

回復 13# lemonstar
全語系 $499信和

銀級玩家

回復  lemonstar
全語系 $499信和
razor 發表於 2012-4-27 12:25

Thanks c hing. I just pre order one for 488.

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

我intel core2duo 8400 + 460+ display card. 行到最max都好順
lemonstar 發表於 2012-4-27 12:11

咁要買返隻
Visit my graph
http://www.fotop.net/Benjamin

我的組合

Stereo System
AMP: Melody H34S
DAC: Eastern Electric Minimax Plus
SPK: JAS Audio Orior

AV System
AV AMP: Yamaha 3010
BDP: OPPO 93
Sub: Velodyne SPL-1000 Ultra

銀級玩家

其實唔知個gaming system 會係點架呢? 我見網上, even battlenet/diablo3 web又冇講, 定係我睇漏眼了?
1. 例如我Lv1, Friend Lv10, exp. pts 係咪平均分? 定打死怪嗰個攞得多d exp.?
2. d怪既難易度又會點分? 偏向Lv10個difficulty 定係攞個中位?
3. 執$/ items/ weapons黎計, 我玩beta時 打大佬/一般婁羅發覺d$同武器係唔會爭既, 即係每个人都有自己既$同items而同伴o係睇唔到?
4. 武器問題: 你係Monk, 裝左1把刀後係勁過你default weapon, 咁你个DPS(damage per sec)係米都會提高?

有冇師兄知道呢?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

銀級玩家

咁要買返隻
benjamin 發表於 2012-4-27 15:11

師兄你既魚缸/魚缸柜都好靚仔喎
見你都有玩av, 間屋又大, 唔玩投影side左 {:9_422:}

係呀, 好似我呢d70後, 當年勁玩D1, D2, 根本就唔會對D3失望
淨係睇个battling system, 1234+mouse左右共6个掣出招, 6樣技能再每樣細分配5個runes既招,
已經比起D2時, 係咁儲skills points去等到Lv30時一野加落去一招到唔同
我就覺得D3好好多喇, 再加上而家揾同伴好方便, portal back town 再去同伴的旗就傳送到去, 勁方便!

師兄快d去訂啦{:9_416:}

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 18# lemonstar

依度有寫

http://tw.battle.net/support/zh/ ... _08_tw-bnet-support