設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: yuppi

[其他] 我終於忍吾住啦.....(Update 22# 罪證)

關閉 [複製鏈接]

銀級玩家

兩條都係假撚, 唔好話唔記得LOGOUT轉A/C就覆左POST~
JKC710 發表於 2012-3-18 18:52

原來因為個 POST 亂七八糟,貌似唔記得 LOGOUT 轉 A/C,所以你以為 canradio = 我個人!

咁唔該你 PM 小瑟版主,問下佢點解將兩個 POST 就咁搬埋一條質埋一齊?原本係唔係各有各清貨?我係咪同 Post76 交待過 4 月正式成立聯盟音響?

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我終於忍吾住啦.....(Update 22# 罪證)

回復 45# Wilmer威馬
Ching,
我由頭到尾都冇話關你事,我只係話你果條百佳 parter 賣咗老番好多年!佢d email 同手機號碼我全部有哂 record, 我講出嚟只係吾想其他 Ching 再奶佢嘢,你無謂此地無銀三百両!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
JKC710 + 10 TOTALLY AGREE~

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

因為 Canworkshop 同我合并,仲有 Signal Audio 同 virtual Audio,呢個月仲係邊執野邊搬入新舖,4 月完 ...
yuppi 發表於 2012-3-18 19:05

Sorry係我見到有兩個id喺同一個帖賣嘢先問下
Sorry你主場。。。。。我收聲
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我朋友俾佢BLACK LIST完之後, 我用自己既A/C問佢野, 一樣係被BLACK LIST, 我以過內人同埋作為呢度"論壇長老"既身份黎同各位師兄發誓, 本人所講既野100%係真既, 我已經賴左2條合共$600既假HDMI CABLE, 實在唔想有其他師兄步我後塵~

評分

參與人數 4威望 +40 收起 理由
R.C. + 10
fuman0123 + 10
bmonkey999 + 10
maner394 + 10 睇住你好野....哈哈...我信你

查看全部評分

鉑金玩家

因為 Canworkshop 同我合并,仲有 Signal Audio 同 virtual Audio,呢個月仲係邊執野邊搬入新舖,4 月完 ...
yuppi 發表於 2012-3-18 19:05

難為D人仲咁厚面皮話無賣過條HDMI CABLE.............

禁止發言

鉑金玩家

.........有人連大話都未識講..........

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

原來因為個 POST 亂七八糟,貌似唔記得 LOGOUT 轉 A/C,所以你以為 canradio = 我個人!

咁唔該你 PM 小 ...
Wilmer威馬 發表於 2012-3-18 19:02

人會變壞、變好在我地買家角度毫不關心, 我地只關心現貴司所售的是否正品,由於這事件令我們對貴司所售之產品有所疑慮,如果canradio 係08-09年有涉過呢件欺詐事件, 有無欺詐過大家都好,canradio 始終現時是代表貴司工作,也涉及有關音響產品售賣,咁現在好應該出來向大家交代一下件事.

鉑金玩家

條友連諗野既CONCEPT都錯X哂.............

http://www.post76.com/discuss/vi ... p;extra=&page=4

請留意#36 (下圖為證, 避免俾人改POST)

~ quote ~
良心講,人會變壞、亦會變好,2008-2009 o既事確實代表唔到今日,條街大把人坐完監戎完毒做緊好人,有能力 o既人就應該發揮,而且Canworkshop 唔係 one man company,canradio 已經唔完全代表 Canworkshop,今日係公司合并,另一套制度、另一套管理,我揸旗,入行 25 年不死,有 d 小圈子名氣,我信公司只會越搞越好。
~ unquote ~

"條街大把人坐完監戎完毒做緊好人" <-- 講到好有道理咁, 你果位賣假野既合伙人有無因為呢件事坐過監先??? 有無因為賣假野而受到合適既懲罰?? 數都未找, 就叫我地俾機會佢??? 有無咁便宜呀??

鉑金玩家

Wilmer威馬兄請你交代清楚,你現在破壞Post76的聲譽同公信力!!!!!!!叫人採取法律行動你是什麼意思????

你令我地好失望!!!!!