設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: yuppi

[其他] 我終於忍吾住啦.....(Update 22# 罪證)

關閉 [複製鏈接]

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

當年我就知呢條百佳有古惑, 諗住響 Yahoo 搵個女賣家買三條 HDMI 線比較穩陣, 點知後來發現原來兩個電話 ...
yuppi 發表於 2012-3-18 14:37

條友仔響YAHOO拍賣仲呃左唔小人, D人遲早俾天收.
有人一質疑佢賣假野就即刻被BLACK LIST.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

電源處理器,除左一位已訂貨未取 o既網友,所有現役准用家中,只有一位唔係先試後買,其他所有都係先試 ...
Wilmer威馬 發表於 2012-3-18 18:12

該位ching 個account 係今日開既,睇黎76 太平日子已過,從此江湖又有一番腥風血雨...

銀級玩家

該位ching 個account 係今日開既,睇黎76 太平日子已過,從此江湖又有一番腥風血雨... ...
Lester 發表於 2012-3-18 18:19

腥風血雨一早預左,因為我好了解我 o既殺傷力,剩係先試後買呢樣其實已經有行家叫我唔好長搞,但係今時唔同往日,十鬆年前我離開數字台係我 one man company 加埋年少气盛就玩輸,今日正如前面講,有 noise 尤勝冇 noise,睇化兼輸得起,所以隨便踩,香港人再蠻,都蠻唔過內地,我內地單靠論壇由 one man company 長大到今日有廠,已經唔會動氣,有野重申一次夠,香港人唔係蠢,你都識講新注冊加腥風血雨,再加埋邊個係邊個打手好多 ching 一早知,係 d 打手自己以為冇人知,我信廣大 ching o既眼光。

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

腥風血雨一早預左,因為我好了解我 o既殺傷力,剩係先試後買呢樣其實已經有行家叫我唔好長搞,但係今時 ...
Wilmer威馬 發表於 2012-3-18 18:38

咁樓主呢個帖呢?
威馬兄有無嘢要回應?
有無保密原則?
點解威馬兄會喺Canradio個帖賣嘢?係唔係同一團隊
係你嘅競選辦嘅人?
你係唔係地下黨員?
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

銀級玩家

威馬兄會唔會走出嚟話你人格謀殺?
你駛唔駛佢交出交易記錄明佢無賣過 ...
chhanthony 發表於 2012-3-18 17:54

咁樓主呢個帖呢?
威馬兄有無嘢要回應?
有無保密原則?
點解威馬兄會喺Canradio個帖賣嘢?係唔係同一團隊
係 ...
chhanthony 發表於 2012-3-18 18:46

因為 Canworkshop 同我合并,仲有 Signal Audio 同 virtual Audio,呢個月仲係邊執野邊搬入新舖,4 月完全搬好就變聯盟音響。

將一件 2008 年至 2009 年跟 canradio 個人發生 o既事強加於今日合并後 o既聯盟音響,等如誣句聯盟音響。

2008-2009 我司尚未認識 canradio 本人,而據我司了解,2008-2009 連 Canworkshop 亦尚未成立,而家係 Canworkshop 同聯盟音響合并,唔等如 canradio 個人加人聯盟音響,再講,如果 2008-2009 發生 o既事如果代表今日 o既 canradio 或 Canworkshop,亦有欠公道。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

因為 Canworkshop 同我合并,仲有 Signal Audio 同 virtual Audio,呢個月仲係邊執野邊搬入新舖,4 月 ...
Wilmer威馬 發表於 2012-3-18 18:47

兩條都係假X, 唔好話唔記得LOGOUT轉A/C就覆左POST~

鉑金玩家

1萬

鑽石玩家

我終於忍吾住啦.....(Update 22# 罪證)

回復 33# tongk
Ching 我響度講緊賣老番既問題,你吾好開個新 account 喺度抽水喎

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

鉑金玩家

CAPTURE定出黎, 費時有人改POST唔認數

難得D人仲唔敢認...............我專登叫我朋友俾佢EMAIL PASSWORD我, 佢唔係身有屎駛鬼響拍賣個POST DELETE哂人地D問題~~

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

中央未有表態?