設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kv10

[教學] 好野分享 - My Movies app for iPhone/android - 更新 v1.83 [21/7/12]

見習玩家

好野分享 - My Movies app for iPhone - info updated

回復 129# tiffanytai

我已經係window版改好,不過剩係搵到iPad sync去電腦,搵唔到方法電腦sync去iPad.
thanks for reply
我唔知啱唔啱,但我喺部Mac度改完資料同加封面,每次都要"contribute",等個moderator核實完,收email confirm, 就可以syn 落iPhone

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

見習玩家

Hello tiffanytai,

Your contribution of the title '903 ID CLUB ????? 903 IDCLUB MUSIC IS LIVE 2011 ??? : ??? : ???', with barcode '0602488980517' for country 'Hong Kong SAR' to the My Movies Webservice have been accepted by a moderator, and the title is now available to all users.

Thank you for your contribution to the My Movies Webservice

Regards,
My Movies Webservice

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

好野分享 - My Movies app for iPhone - info updated

JB唔係盜版,出聲之前做下功課先

冇錯,JB 唔等於盗版,JB後一樣可以經 App Store 安裝正版軟件.
但你一句"JB完有pro version, haha"就令人聯想到你係JB 後經 installous 或其他方法安裝 crack 版,如果你係經App Store 安裝正版,就無須強調 "JB完".
至於各下係咪安裝 crack 版,就只有你自己知.

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

我唔知啱唔啱,但我喺部Mac度改完資料同加封面,每次都要"contribute",等個moderator核實完,收email confirm, 就可以syn 落iPhone

咁睇黎 iCollect 好用啲,全部欄位都可以自己改,又唔駛核實內容咁麻煩.

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 131# tiffanytai

講明先!我都係玩左2日!首先多謝師兄有D禁好軟件介紹,如果
有講錯請原諒,大家硏究下!
1)網上資料庫己有的資料,管理員已lock左!係改唔到,除片資料有錯 ,你
     可以send個訊息話比佢知,等佢改!
2)如果唔鍾意D相又或者想加加減減,又唔想同步時比佢改左你的好嘢!
     你可以自已lock左佢!個掣係軟件最下面,好易搵到!lock左之係,同步時就唔會改到你D野!
3)至於點樣將電腦D資料放落iPhone ?軟件選單第一行,有個好似叫做「資料滙出」滙出之後,
     windows會多左一個檔案,之後去開個iTunes ,搵個Apps將個檔加落去!
     去手機Apps到>setting>import database package 之後就ok !
 希望幫到你地啦!

評分

參與人數 3威望 +22 收起 理由
kv10 + 8
bbqbbqbbqb + 10
tiffanytai + 4 我很贊同

查看全部評分

黑鑽玩家

港版真係好多都冇資料,咁點玩落去呀?
唔通,真係咁少香港人用呢個app?
買4K Blu Ray係一條不歸路,絕對冇收手嘅一日,
4K Blu Ray係我嘅精神食糧,絕對冇滿足嘅一日。
Speaker:Samsung 5.1.2 Soundbar HW-Q800B
TV:LG 55B1
BDP:OPPO 203

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 135# sevenyeung

thanks a lot!!

見習玩家

我嘗試聽各位師兄用過此apps,果然不期然愛上它!

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 136# timchan

所以要大家幫手, 介紹下個 apps 比多 d 人知. 同用.

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 135# sevenyeung

ching, 我睇唔到你所講, 有無圖睇下起邊?

**如果唔鍾意D相又或者想加加減減,又唔想同步時比佢改左你的好嘢!
     你可以自已lock左佢!個掣係軟件最下面,好易搵到!lock左之係,同步時就唔會改到你D野!

***至於點樣將電腦D資料放落iPhone ?軟件選單第一行,有個好似叫做「資料滙出」滙出之後,
     windows會多左一個檔案,之後去開個iTunes ,搵個Apps將個檔加落去!
     去手機Apps到>setting>import database package 之後就ok !

thx