設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: yk0823

[演唱會] 周慧敏-DEEP V 25週年演唱會(3DVD) P.10(BD)

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

仲有無人見到邊度有貨?
moomoo1027 發表於 2012-3-27 22:16

got one $@@*, sino 1/F, need to ask him to got it
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

會返货話 Easter 之前

星級玩家

SINO B/F should be @@), I got it last week

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

E個post好睇好多

星級玩家

76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

準備再重溫 計今次共睇了+三次了 !!

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

準備再重溫 計今次共睇了+三次了 !!
yk0823 發表於 2012-4-3 12:40

開左未睇
永遠懷念一代車神"SENNA"

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

今晚睇左佢先

星級玩家

76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 127# uegili

包你話好睇

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復  uegili

包你話好睇
yk0823 發表於 2012-4-3 20:08

多謝好人CHing 真係好正
永遠懷念一代車神"SENNA"

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

緊係正啦
原來慳妹未死架  
二十年前大家見到佢係山上哈埋眼服有阿博身上  
我以為死咗  
條絲巾飛走而红河村既歌就出 ...  
二十年後既今日  
红河村既又再出现  
慳妹做咗歌星不過係以前既事
现在既阿梅過佢鐘意過生活  
方展博都出嚟支持佢
都係同以前一樣叫佢做衰婆  
見到慳妹哭我都一樣哭      
其中柏原芳惠個兩幕又係感動位  
311 大家都知發生大件事
人家國難當前都排除困難過嚟支持慳妹
我哋緊係支持大叫日本加油 !! 日本加油 !!   
嗱 !!!
311 係上年事, Blu Ray 约 Mar 2012 至出,  
如果係想搵錢一早舊年聖延出   
原來慳妹有份親自做剪接
通常完咗個 Live 邊個仲緊張個後期制作
而中段佢唱返哥哥作比佢嘅歌   
一定感覺到哥哥都嚟咗支持佢     
古 Sir 太多浪花但講出慳妹由上一次 Live 完成仲繼續跟老師學唱歌  
比起现今部分年輕歌手就敬業得多  
同張敬軒對唱好有睇頭   
加埋鄭秀雯又係 Bonus   
通常嘉賓好少會放到落碟到  
因不同所屬公司
既然咁多嘉賓咁锡佢
可知佢幾得人鐘意   
不過佢 d 舞姿就唔靓, 隻手成日五隻香蕉差開晒, 扣五分啦   
呢隻唔買就唔知邊個损失   
不過我都想搵過咁好嘅女仔做我女朋友  
Vivan 我哋都好愛你架 !!!   

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10 精彩報告
uegili + 10
阿正 + 10

查看全部評分