鐵心心 發表於 2010-8-16 01:56

回復鐵心心

唔係發燒友是磨機友 不過都要玩投影 買部二手720p機玩住先囉{:1_34 ...
kenny238 發表於 2010-8-15 23:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係房玩,42吋已經夠用了。
年尾放係廳玩先加投影lu

fuman0123 發表於 2010-8-16 06:49

回復 196# kenny238

好毒呀你................{:6_124:}

地上最窮 發表於 2010-8-16 16:57

真係幾正...要推一推{:6_165:}

kenny238 發表於 2010-8-17 23:52

今晚timmywan兄和另一個朋友二人上我家家訪.很多謝兩位給小弟的意見.謝謝.有時間再同朋友上來交留一下吧.

kenny238 發表於 2010-8-17 23:53

回復 205# 地上最窮

死窮鬼.有時間上來睇戲.

地上最窮 發表於 2010-8-18 01:36

回復地上最窮

死窮鬼.有時間上來睇戲.
kenny238 發表於 2010-8-17 23:53 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_244:} 我係窮...但我防毒吖...你毒我唔毒嘅..萬毒神君..ccc{:6_163:}

kenny238 發表於 2010-8-18 01:44

你唔係防毒吖.你係冇$$$$$毒{:6_205:}你有$$$$$$仲毒過我.死窮鬼{:6_185:}

kenny238 發表於 2010-8-18 01:53

回復 203# 鐵心心

目前首要目標是電......有時間同我做8條電源線先.(1米都可以)好嗎心心兄?

鐵心心 發表於 2010-8-18 02:14

回復鐵心心

目前首要目標是電......有時間同我做8條電源線先.(1米都可以)好嗎心心兄? ...
kenny238 發表於 2010-8-18 01:53 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

搞左電先@@,轉晒用美式,會多好多空氣感,之後甩馬仔的電線,正cc

聽完你同子雲度,我調音方向又有目標@。@

kenny238 發表於 2010-8-18 02:22

回復 211# 鐵心心

知道啊.有時間同我做8條美式先?
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 8.2聲道的家(今天終於有相看)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。