747-300 發表於 2010-7-28 23:10

真係好正呀!!! 咁多部後級,何其壯觀呀!!!{:6_130:}

kenny238 發表於 2010-7-28 23:25

回復 113# 747-300

謝謝師兄.

747-300 發表於 2010-7-29 09:17

回復747-300

謝謝師兄.
kenny238 發表於 2010-7-28 23:25 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔洗謝!{:6_122:}我都好想學你咁,但個銀包同我講唔得......{:6_129:}

kenny238 發表於 2010-7-29 15:03

回復 115# 747-300
生係av人.死係av鬼{:6_206:} 一但中av毒吃樹皮的日子會伴你一世{:6_209:} 巳經變成身體一部份.不可分離{:6_191:}

747-300 發表於 2010-7-29 15:44

回復747-300
生係av人.死係av鬼 一但中av毒吃樹皮的日子會伴你一世 巳經變成身體一部 ...
kenny238 發表於 2010-7-29 15:03 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

要學吓你追求av既態度先得!!

vchai 發表於 2010-7-30 00:11

回復 112# kenny238

唔太記得,好似要幾千蚊。

子門真宏 發表於 2010-7-30 00:37

哈哈! 佢好pro! but 個架重pro!!{:1_352:}

kenny238 發表於 2010-7-30 02:11

回復 119# gaygay2002

你講咩呀?死仔

鐵心心 發表於 2010-7-30 02:42

Pro丫....我今晚見識到。哈哈

kenny238 發表於 2010-7-30 02:46

什麽叫pro丫
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 8.2聲道的家(今天終於有相看)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。