wayne0503 發表於 2024-9-15 15:08

是否含銀嗎{:1_326:}

cheungyunwai 發表於 2024-9-15 17:46

wayne0503 發表於 2024-9-15 11:13
光隔+N8有效果 求銀網線推介

插switch食全餐😍

wayne0503 發表於 2024-9-15 17:55

cheungyunwai 發表於 2024-9-15 17:46
插switch食全餐😍

我驚分薄咗{:6_123:}

cheungyunwai 發表於 2024-9-15 18:42

wayne0503 發表於 2024-9-15 17:55
我驚分薄咗

試吓邊度好囉都係一忟一插啫,我依家都好似你咁插D嘢又吾覺縮左,不過我買咗一堆嘢就大包圍,見你甘多lan頭一於入埋佢個LAN iSilencer放router端食埋團餐,照睇源頭隔一隔多數有分別{:1_339:}

wayne0503 發表於 2024-9-15 19:15

cheungyunwai 發表於 2024-9-15 18:42
試吓邊度好囉都係一忟一插啫,我依家都好似你咁插D嘢又吾覺縮左,不過我買咗一堆嘢就大包圍,見你甘多lan ...

仲可以加多兩隻牛比光隔同N8{:6_126:}

aibo627 發表於 2024-9-15 20:34

昨天收到由利園山道寄出嘅 Hdmi isilencer(好似已開封,因為冇獨立保鮮包裝)
今日試用 感覺同其他師兄一樣 聲音改善比畫面大, 所以留咗喺音效嘅hdmi位冇掹出嚟, 等有貨再加碼

lungaska 發表於 2024-9-15 20:50

aibo627 發表於 2024-9-15 20:34
昨天收到由利園山道寄出嘅 Hdmi isilencer(好似已開封,因為冇獨立保鮮包裝)
今日試用 感覺同其他師兄一樣 ...

聲音改善比畫面大?
但係我我聽得多係調返轉嘅🤔

aibo627 發表於 2024-9-15 21:10

lungaska 發表於 2024-9-15 20:50
聲音改善比畫面大?
但係我我聽得多係調返轉嘅🤔

Oh, sorry, 因為我唔係用投影機關係

Ep-71 發表於 2024-9-15 22:32

wayne0503 發表於 2024-9-15 15:08
是否含銀嗎

不含!德國線。

上星期有考慮過上陶仔買條X象純銀cat8, 不過䏲到有C hing 話買咗,但重衰過原庄線,

睇左佢線結構上根本吾系電腦線, 其他D老反或不知名牌子都有近似情況, 再唸下5年前裝修時全屋都只係用美國belden cat 6 A,

近尼幾年比較過幾種平價線,都係覺得sommer 算ok

wayne0503 發表於 2024-9-15 23:45

我都唔敢買淘寶網線 想搵條帶銀等畫汁好啲啲算 唔使好似你哋嗰啲咁鎅眼{:6_128:}
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23
查看完整版本: iFi性價比極高產品蔗渣價錢燒鵝享受

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。