toms110 發表於 2024-9-12 19:43

lungaska 發表於 2024-9-12 16:35
我都有用HDFury 其實我想知道究竟唔係應該插喺個投影機嗰個input係最好咩?所有插喺HDFury 嘅設備都有受 ...

唔駛驚, 我用到, 攞嚟啦{:6_138:}

chhanthony 發表於 2024-9-12 19:57

lungaska 發表於 2024-9-12 16:35
我都有用HDFury 其實我想知道究竟唔係應該插喺個投影機嗰個input係最好咩?所有插喺HDFury 嘅設備都有受 ...

簡單啲講,HDMI board 多noise,個人覺得最好有HDMI board嘅都插一粒

Ep-71 發表於 2024-9-13 00:53

SAS 發表於 2024-9-12 08:57
IFI HDMI 泰國影音網站插三隻都比較, 人聲音樂簡直用冇撚得頂呢應用

好似有D唔合理喎?{:6_141:}

Ep-71 發表於 2024-9-13 00:55

chhanthony 發表於 2024-9-12 19:57
簡單啲講,HDMI board 多noise,個人覺得最好有HDMI board嘅都插一粒

咁味好金!, 小數怕長計禾{:6_124:}   咁不如直接造好D接地盒

chhanthony 發表於 2024-9-13 06:49

Ep-71 發表於 2024-9-13 00:55
咁味好金!, 小數怕長計禾   咁不如直接造好D接地盒

我差唔多所有機個signal都直接去咗大地,但粒IFI都重出到咁嘅效果先恐佈😨

SAS 發表於 2024-9-13 08:41

https://youtu.be/IhR2HxKSf_E?si=Va7-1bgUWvzyt_bD 泰國影音網站測試 IFI HDMI 對影像的要求, 泰國影音網站今次係講英文

SAS 發表於 2024-9-13 08:47

CAP圖分享 IFI HDMI 泰國影音網站測試畫面質素, 就咁睇 好鬼死靚😄

SAS 發表於 2024-9-13 08:48

第二幅CAP圖分享,IFI HDMI 隻鸚鵡 羽毛 顏色 都好清楚和鮮豔😄

Ep-71 發表於 2024-9-13 11:16

chhanthony 發表於 2024-9-13 06:49
我差唔多所有機個signal都直接去咗大地,但粒IFI都重出到咁嘅效果先恐佈😨 ...

老老實實,聲就真係好左3成(以睇YouTube去計),畫面我真係唔知好左幾多? 因為一反尼就有你冇你都一埋野同時插曬落去,冇心機冇時間造A B比較,木眼又分唔到係好咗幾多?{:6_137:}

又睇返尼套陳年舊戲,原來E生頂帽係用紙做{:6_134:}

toms110 發表於 2024-9-13 14:31

Ep-71 發表於 2024-9-13 11:16
老老實實,聲就真係好左3成(以睇YouTube去計),畫面我真係唔知好左幾多? 因為一反尼就有你冇你都一埋 ...

AI, AI再AI,靚到黐晒線{:1_328:}
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: iFi性價比極高產品蔗渣價錢燒鵝享受

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。