Ep-71 發表於 2024-9-13 15:01

toms110 發表於 2024-9-13 14:31
AI, AI再AI,靚到黐晒線

都重未系Ai..   普通版only....爛鬼手机拍出尼又偏色又濛都系得7成畫汁 ....{:6_147:}

..話時話點解????????????重未有Ai版?{:6_141:} {:6_126:}

AppleTV 加左蔗渣光隔+蔗渣RJ filter +sommer cat7+增品usb線+p8+蔗渣hdmi filter &新小米摇控之後...就变左咁...{:6_150:}

toms110 發表於 2024-9-13 15:08

都重未系Ai..   普通版only....爛鬼手机拍出尼又偏色又濛都系得7成畫汁 ....

唔係用緊升級版山寨電腦輸出咩?

cheungyunwai 發表於 2024-9-13 15:22

Ep-71 發表於 2024-9-13 11:16
老老實實,聲就真係好左3成(以睇YouTube去計),畫面我真係唔知好左幾多? 因為一反尼就有你冇你都一埋 ...

講還講出畫面甘毒{:6_121:}

cheungyunwai 發表於 2024-9-13 15:24

都重未系Ai..   普通版only....爛鬼手机拍出尼又偏色又濛都系得7成畫汁 ....

咩都好聽唔到睇唔到慳唔少{:6_148:}{:6_148:}{:6_148:}
咩都好聽唔到睇唔到慳唔少{:6_148:}{:6_148:}{:6_148:}

Ep-71 發表於 2024-9-13 15:34

cheungyunwai 發表於 2024-9-13 15:22
講還講出畫面甘毒

{:6_216:}   冇乜特別....

拍條片比你先過引

{:6_136:}e + 安心地睇左三晚舊戲...

...乜都吾搞著(又等緊反D野)

...重新睇下 d 戲有乜完全吾同感觉

cheungyunwai 發表於 2024-9-13 16:16

Ep-71 發表於 2024-9-13 15:34
冇乜特別....

拍條片比你先過引

唔好成日試嘢{:1_340:}

睇到要扮睇唔到{:1_330:}

呢排安心睇戲真係唔易{:6_128:}

依家又俾你搞到囉囉攣{:6_134:}

chhanthony 發表於 2024-9-13 19:54

Ep-71 發表於 2024-9-13 11:16
老老實實,聲就真係好左3成(以睇YouTube去計),畫面我真係唔知好左幾多? 因為一反尼就有你冇你都一埋 ...

聲密度高咗同背景聲出咗,但我就image 縮咗

Ep-71 發表於 2024-9-14 00:14

chhanthony 發表於 2024-9-13 19:54
聲密度高咗同背景聲出咗,但我就image 縮咗

好奇心驅使下,琴晚都一件件吾用有冇分別試下,原來件HDMI系效用最大,其次系光隔, 隻牛有P 8就唔使用佢隻 power X...

總之聲改善己經對得著個價錢,{:6_134:}

Ep-71 發表於 2024-9-14 14:37

cheungyunwai 發表於 2024-9-13 16:16
唔好成日試嘢

睇到要扮睇唔到

痕咪gogooo, 買多幾粒蔗渣插滿佢{:6_138:}

cheungyunwai 發表於 2024-9-14 15:32

Ep-71 發表於 2024-9-14 14:37
痕咪gogooo, 買多幾粒蔗渣插滿佢

係,D稀粥都煲好{:8_387:}
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23
查看完整版本: iFi性價比極高產品蔗渣價錢燒鵝享受

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。