GaRyShum@G 發表於 2024-1-26 20:38

cakecake 發表於 2024-1-26 20:32
恭喜恭喜
大地震低音。。。同M&K比有D唔公平
未必有人敲門,因為M&K揼得快收得快,大地震果D wu wu wu就真 ...

我會試{:6_128:}

Ep-71 發表於 2024-1-26 21:37

marco 發表於 2024-1-26 17:56
睇嚟真係到咗化境

無敵是最寂寞,最是痛苦{:6_126:}

Ep-71 發表於 2024-1-26 21:48

cakecake 發表於 2024-1-26 20:32
恭喜恭喜
大地震低音。。。同M&K比有D唔公平
未必有人敲門,因為M&K揼得快收得快,大地震果D wu wu wu就真 ...

M k起碼吾會走佬!{:6_134:}

keith688 發表於 2024-1-26 21:57

kingyan 發表於 2024-1-26 16:41
$6000 仲要諗得咁覆習咩

6000梗系唔洗諗..係諗同Perlisten比較。

keith688 發表於 2024-1-26 21:59

cakecake 發表於 2024-1-26 19:51
如果想段段有(潛得低),而亦可以有類似M&K既punch感,Perlisten 係做到
但M&K果種咁鮮明和搶耳既調音,真 ...

唔該晒師兄

cakecake 發表於 2024-1-26 22:06

我自己用緊Perlisten 都係咁話,$6000如果係正貨,100% V12+啦,毫無疑問
但如果想玩Push pull,12寸要細size,唔計KK咁就真係得Perlisten 既R212,不過無水貨價。。。💀💀💀(雖然P&O果個係面價,有計傾既)

TaylorSung@FB 發表於 2024-1-26 22:36

cakecake 發表於 2024-1-26 22:06
我自己用緊Perlisten 都係咁話,$6000如果係正貨,100% V12+啦,毫無疑問
但如果想玩Push pull,12寸要細 ...

原來Perlisten係正野黎架.....

我係英國買V12+ (£1700) 時...個老闆都叫我諗下Perlisten D12s (after trade in a subwoofer, £2700), 我見youtube and post76都無人講呢個牌子, 完全唔識Perlisten呢個brand
最後都係買左V12+

shiro 發表於 2024-1-26 22:43

價錢好似差一截喎! 我自己買V12+時咁諗, 6000買, 如果真係玩一排唔鐘意轉會都唔會太傷, 係自己接受到嘅情度。

littlefat69 發表於 2024-1-26 22:44

GaRyShum@G 發表於 2024-1-26 20:22
啱啱跟咗cake兄個教學cal咗一次
頂佢個掣,同之前隻大地震係兩回事
我又開始驚隔離上下左右會敲門 ...

師兄你又買咗?

Ep-71 發表於 2024-1-26 23:08

P牌 差左好多個6000禾!

{:6_129:} {:6_129:}
{
如果現在比我蕳,首選X12 +{:6_138:}

頁: 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。