kingyan 發表於 2024-1-27 16:45

wahchan 發表於 2024-1-27 16:24
剛剛上去入左x15+

有位放一定是X15+ 無敵價

LeoChin@FB 發表於 2024-1-27 16:47

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 16:12
真係兩個世界,我尋日cal完粒M&K 再跟cake兄個教學再cal一次全部,未煲好已經有強烈感受,不過我應該會轉 ...

點可能唔換咖!

Yoshiki2008 發表於 2024-1-27 16:55

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 16:12
真係兩個世界,我尋日cal完粒M&K 再跟cake兄個教學再cal一次全部,未煲好已經有強烈感受,不過我應該會轉 ...

我直頭未cal 都已經有強烈感受{:1_344:}
諗住玩1,2日先cal睇下有咩分別

Yoshiki2008 發表於 2024-1-27 16:59

wahchan 發表於 2024-1-27 16:24
剛剛上去入左x15+

重點落左係粟子到 {:1_341:}

qq1122yq 發表於 2024-1-27 17:20

{:6_126:}{:6_126:}{:6_126:}

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 17:29

Yoshiki2008 發表於 2024-1-27 16:55
我直頭未cal 都已經有強烈感受
諗住玩1,2日先cal睇下有咩分別

跟cake兄嗰個教學,幾有用{:6_138:}

李好野@76 發表於 2024-1-27 17:29

隻十仔煲了百小時後再cal一次!
但今次通知部amp 無十仔
得出結果是更加強更加烈感受
{:6_138:}

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 17:31

LeoChin@FB 發表於 2024-1-27 16:47
點可能唔換咖!

咁我本身已經用Tributaries 6S HC-OFC仲要打孖上,係平均啲囉{:6_136:}

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 17:33

wahchan 發表於 2024-1-27 16:16
請問教學可在那找到?

https://post76.hk/thread-347028-1-1.html

GaRyShum@G 發表於 2024-1-27 17:34

qq1122yq 發表於 2024-1-27 17:20

Q姐……. 你出手啦{:6_139:}
頁: 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。