LeoChin@FB 發表於 2024-2-24 18:12

MDLP 發表於 2024-2-24 16:47
老千網都係得阿版主同廣告商自問自答
基上差唔多inactive

不知老千為何物,我講嘅係跌吉

LeoChin@FB 發表於 2024-2-24 19:14

qq1122yq 發表於 2024-2-24 17:24
上嚟唔洗買嘢,仲有免費蛋撻食㗎!

小弟帶咖啡+黑朱古力、好嗎?

littlefat69 發表於 2024-2-24 19:20

Ep-71 發表於 2024-2-24 12:25
只系去到一把年幾....見得及自己奶得野多

你啲器材已經好正㗎喇喎😜

qq1122yq 發表於 2024-2-24 19:24

LeoChin@FB 發表於 2024-2-24 19:14
小弟帶咖啡+黑朱古力、好嗎?

帶條腸仔得喇{:1_258:}

LeoChin@FB 發表於 2024-2-24 19:31

qq1122yq 發表於 2024-2-24 19:24
帶條腸仔得喇

我唔食腸仔、唔識揀,不如藍芝士喇

shiro 發表於 2024-2-24 19:36

qq1122yq 發表於 2024-2-24 10:02
其實又最好唔明,因為明咗會好痛苦

你咁講,我接受唔到唔明囉

qq1122yq 發表於 2024-2-24 20:36

LeoChin@FB 發表於 2024-2-24 19:31
我唔食腸仔、唔識揀,不如藍芝士喇

你出白汁象拔蚌,我出木瓜西柚汁。。。0K?{:1_343:}

qq1122yq 發表於 2024-2-24 20:39

shiro 發表於 2024-2-24 19:36
你咁講,我接受唔到唔明囉

我意思係,當你明白可以點玩,乜嘢叫移動低頻時候,而你又調校唔到出嚟,你會好痛苦的{:1_352:}

shiro 發表於 2024-2-24 20:45

qq1122yq 發表於 2024-2-24 20:39
我意思係,當你明白可以點玩,乜嘢叫移動低頻時候,而你又調校唔到出嚟,你會好痛苦的 ...

😱🥶🥶🥶咁你又講得啱喎

qq1122yq 發表於 2024-2-24 20:58

shiro 發表於 2024-2-24 20:45
😱🥶🥶🥶咁你又講得啱喎

再跟住以為不斷升級、再升級、再再再升級。。。但都係做唔到個效果時候,你到時會比死更難受噢!
{:1_352:}{:1_352:}{:1_352:}
頁: 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。