wayne0503 發表於 2024-2-23 12:38

cakecake 發表於 2024-2-23 12:31
之前KK(Ken Kreisel)香港都有代理, 無記錯阿二係有得買的
好可惜現在都無了
如果香港有返代理, 我都想試 ...

玩KK要跟大6Ken玩天空炮喎😂😂

cakecake 發表於 2024-2-23 12:48

wayne0503 發表於 2024-2-23 12:38
玩KK要跟大6Ken玩天空炮喎😂😂

天花喇叭我都係用反射
天空炮真係得個諗字
KK 隻Push Pull個size我放得落, 所以我真係好有興趣

wayne0503 發表於 2024-2-23 12:52

天花喇叭我都係用反射
天空炮真係得個諗字
KK 隻Push Pull個size我放得落, 所以我真係好有興趣

香港地真係好難玩到佢哋咁🤦🏻‍♂️行到7.2.4已經好好啦😅

EpoWU@FB 發表於 2024-2-23 12:57

我都想問下各位用過M&K V+ subwoofer嘅朋友, 有冇試過著紅燈,冇聲,個app係認到subwoofer ,但係調教唔到~

l06300204 發表於 2024-2-23 13:12

天花喇叭我都係用反射
天空炮真係得個諗字

買KK我直接微信 优美|卢Sir,我的KKS150同starke sound a8.350後級
都是同他買,他是大陸優声美影代理

wahchan 發表於 2024-2-23 13:16

PepperFish@FB 發表於 2024-2-23 10:50
其實都唔需要再討論佢冒牌貨定水貨無限loop,我本身用兩隻KK12012,現在只駁一隻X15都絕對冇入錯感覺,要乜 ...

me too

cakecake 發表於 2024-2-23 13:21

我都想問下各位用過M&K V+ subwoofer嘅朋友, 有冇試過著紅燈,冇聲,個app係認到subwoofer ,但係調教唔到~ ...

師兄你個App左上角是否著左紅燈?著左燈先係已連接(如下圖)
連App要開埋電話/平板個GPS先連到的
同埋如果App個Volume係0, 就算機身volume係一半都係會無聲

kingyan 發表於 2024-2-23 13:21

我都想問下各位用過M&K V+ subwoofer嘅朋友, 有冇試過著紅燈,冇聲,個app係認到subwoofer ,但係調教唔到~ ...

紅燈係訓左, 可以在Apps set自動關機時間, 有訊號到就會著番

wahchan 發表於 2024-2-23 13:31

米落fb個post封左,無得留言

EpoWU@FB 發表於 2024-2-23 13:33

cakecake 發表於 2024-2-23 13:21
師兄你個App左上角是否著左紅燈?著左燈先係已連接(如下圖)
連App要開埋電話/平板個GPS先連到的
同埋如 ...

感謝cakecake師兄回覆, subwoofer 開著嘅時候正常應該先著紅燈再轉藍燈,但係停留喺紅燈嘅狀況。 個app嘅左上角係著咗紅燈嘅 ,下面拉上嚟亦都係見到已經連接咗,但係就調教唔到,就算有信號都冇聲。 睇過說明書原來 subwoofer 係有過熱保護 ,只要斷電半小時就會回復 ,但係我第一次嘅時候斷咗24小時電都係好似上述情況咁, 直至到斷電四日之後先至正常返 ,但係朋友嘅行貨就唔好彩,一直都冇著返~
頁: 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 126 127 128 129
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。