LeoChin@FB 發表於 2024-3-3 18:08

chrischris 發表於 2024-3-3 14:56
超低相位,而家面壁佢

面𤩹、好吖,見哂背後啲掣/插,接駁、調校都方便好多

ben1969 發表於 2024-3-3 18:14

呢個價錢問你點忍!😋😋

LeoChin@FB 發表於 2024-3-3 18:17

ben1969 發表於 2024-3-3 18:14
呢個價錢問你點忍!😋😋

😊👍真係好男人

Foreverwest 發表於 2024-3-3 18:30

之前發覺V12+喺低音量或無訊號會發出一聲大响,現在改為長著及煲練咗一排之後,無再發現有大响了。

另外,建議有訂購高清Now TV 的師兄可以用611呢啲4K頻道嚟煲隻V12+,因為平時無直播係會不停有低頻節拍嘅音樂播放,我煲咗兩日十幾個鐘隻V12+表現即時鬆好多!

Ep-71 發表於 2024-3-4 11:04

cakecake 發表於 2024-3-3 14:42
近代(由上代X系列開始)M&K的確係無以前舊款M&K咁punch的, 但換來更全面既體驗, 唔會淨係得punch
試下機背 ...

YES!! AGREE ... 更全面

PepperFish@FB 發表於 2024-3-4 11:49

Ep-71 發表於 2024-3-4 11:04
YES!! AGREE ... 更全面

比我已前嘅M&K同KK收得更快更爽絕冇拖尾👍🏻

VictorTo 發表於 2024-3-4 14:18

一個人+ -架$150板車+gogovan$80+20停車場
入咗屋果下真係好滿足
另外謝謝勁人兄同回應我嘅問題師兄們

PepperFish@FB 發表於 2024-3-4 14:57

VictorTo 發表於 2024-3-4 14:18
一個人+ -架$150板車+gogovan$80+20停車場
入咗屋果下真係好滿足
另外謝謝勁人兄同回應我嘅問題師兄們 ...

上次叫司機幫手上落車收我$50租板車$20{:1_332:}就算拆咗箱都攬唔晒冇辦法搬得郁😂

qq1122yq 發表於 2024-3-4 14:59

PepperFish@FB 發表於 2024-3-4 11:49
比我已前嘅M&K同KK收得更快更爽絕冇拖尾👍🏻

處女鬆咗之後未必快過mk250的,要觀察{:1_338:}

PepperFish@FB 發表於 2024-3-4 15:03

qq1122yq 發表於 2024-3-4 14:59
處女鬆咗之後未必快過mk250的,要觀察

我冇專登煲佢,慢慢黎😆
頁: 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。