uchifong 發表於 2024-9-21 12:48

話說某大c 都幫我攪左部類似的PC....仲重本落左張4070ti........陰功。。。好傷。。。。等我又分享下先

致於點解會落4070ti 呢。。其實好簡單。。組裝電腦時手上只有4070ti 及3080ti 兩張卡係手。。。。3080ti 又發熱量巨大。。放機箱仔似乎散熱唔掂水。。。所以就只能忍痛落左張4070ti 落去了。。。。。。傷

mark1 發表於 2024-9-21 14:53

話說某大c 都幫我攪左部類似的PC....仲重本落左張4070ti........陰功。。。好傷。。。。等我又分享下先

C兄,ED係高級限量版喎{:1_343:}

uchifong 發表於 2024-9-21 15:33

mark1 發表於 2024-9-21 14:53
C兄,ED係高級限量版喎

都係閒魚貨。。。。。。。得個殼。。。

cheungyunwai 發表於 2024-9-21 17:07

高級裸基版{:1_328:}

fishbone8822 發表於 2024-9-21 18:52

{:6_139:} {:6_139:} {:6_140:}
跟不上, 好吃力

cheungyunwai 發表於 2024-9-21 21:49

可以咁樣賣廣告{:1_336:}

Ep-71 發表於 2024-9-22 11:22

窮人只能夠喺度羨慕{:6_129:}

mark1 發表於 2024-9-22 14:34

fishbone8822 發表於 2024-9-21 18:52
跟不上, 好吃力

還是專心睇戲吧{:1_338:}

fishbone8822 發表於 2024-9-22 15:51

mark1 發表於 2024-9-22 14:34
還是專心睇戲吧

求知肉強....又買左兩張display 測試效能比

所以咪話佢地死跟好吃力{:6_147:}

uchifong 發表於 2024-9-22 16:09

fishbone8822 發表於 2024-9-22 15:51
求知肉強....又買左兩張display 測試效能比

所以咪話佢地死跟好吃力...

實力紅厚。。。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13
查看完整版本: 完美影音分家 HTPC 變山寨宇宙級影像處理器

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。