AskaLung@FB 發表於 2022-1-20 10:43

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 10:19
唔係app啦, 機內攪, 我唔係會課金嘅人

其實可以試吓用app cal多一次睇吓,因為先前MDLP ching 去佢朋友屋企Cal機,講原來用機裏邊用audyssey cal機比 app cal差好遠,我自己就剩係用過app cal,所以唔知道究竟內置嗰個cal有幾差
https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=335010&extra=&page=3&mobile=2

leooel 發表於 2022-1-20 19:38

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 10:19
唔係app啦, 機內攪, 我唔係會課金嘅人

你已不自覺密密提高預算{:1_333:}

leooel 發表於 2022-1-20 19:39

Jazzgd1 發表於 2022-1-20 10:25
pm你呀

師兄pm埋{:1_338:}

leooel 發表於 2022-1-20 19:48

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 10:22
SB1000pro已經唔係果個價位, 所以唔會諗, 之前最多都係諗SB1000

其實pro係貴150美金$599
當1對8,$4800加埋運費$5500已可送到上門
如果香港揀自取再加美國普通運送速度仲有得平啲

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 20:34

如果香港揀自取再加美國普通運送速度 ...

水貨就係, 你知我買得新機就係想多重保障, 如果唔係, 而家呢隻都買左水貨, 最主要係我本身唔習慣買水貨{:1_332:}

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 20:35

leooel 發表於 2022-1-20 19:38
你已不自覺密密提高預算

不自覺的不是我{:1_343:}

cheungliu 發表於 2022-1-20 20:55

如果香港揀自取再加美國普通運送速度 ...

Sb 1000 pro 應該要計體積比 大約36磅,即使去自取點都要800

有錯可以指正

Jazzgd1 發表於 2022-1-20 21:16

leooel 發表於 2022-1-20 19:39
師兄pm埋

Pm埋你{:1_333:}

leooel 發表於 2022-1-20 22:56

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 20:34
水貨就係, 你知我買得新機就係想多重保障, 如果唔係, 而家呢隻都買左水貨, 最主要係我本身唔習慣買水貨{: ...

SC系列好少見到有水貨
其實我不嬲都買行貨(幾乎所有野,除左好耐以前啲遊戲機)
自從4K碟機UB820開始就多左留意水貨電器,發覺某些品牌行貨定價食水超深,堅係唔抵幫

leooel 發表於 2022-1-20 22:57

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-20 20:35
不自覺的不是我

me已經好很自制喇{:1_332:}
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: 終於到我開箱喇~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。