StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-18 00:25

leooel 發表於 2022-1-17 20:05
5年都冇燒印都ok喎
未壞就用住先,買個chromecast就可解決到

我每日收工返到屋企就開到瞓覺, 我係直接駁PC, 因為我用動態wallpaper, 同埋唔會教到最光

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-18 00:26

leooel 發表於 2022-1-17 20:01
對影音裝置和相關週邊物品既知識的確係新手
但格價 網購 去啲舖頭搞搞震冇幫親,自問已經係中階級數
自6 ...

已成定局了~{:6_148:}

leooel 發表於 2022-1-18 00:36

andyhiro 發表於 2022-1-17 20:35
睇完大家講,上網搵到間係近太子環X見話有線送,就放工出去買,點知冇貨.......
又約左人,所以要遲D再出去睇 ...

環球都係嘥氣
你去圖呢間睇吓

leooel 發表於 2022-1-18 00:39

rockyw 發表於 2022-1-17 22:21
2700推曬7隻仲要座地? 會唔會太吃力?

可以賣返部2700出去,單獨再買37或47
呢set野超抵

leooel 發表於 2022-1-18 00:42

philipwg 發表於 2022-1-17 23:19
SC6000長寛高, 各多一吋, 就係差依一吋唔夠位

咁咪SC4000,又平千幾

leooel 發表於 2022-1-18 00:44

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-18 00:25
我每日收工返到屋企就開到瞓覺, 我係直接駁PC, 因為我用動態wallpaper, 同埋唔會教到最光 ...

咁唔止ok,係超襟用啦{:1_326:}

leooel 發表於 2022-1-18 00:47

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-18 00:26
已成定局了~

個優惠11月完左,仲要指定SOGO分店
我12月睇返先發到
呢套野好很抵

Ricky1703 發表於 2022-1-18 10:09

我都係用6000,真係冇得輸

cwc090872 發表於 2022-1-18 10:59

我都用緊呢隻 幾好 四腳加咗腳同埋雲石

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-18 12:47

cwc090872 發表於 2022-1-18 10:59
我都用緊呢隻 幾好 四腳加咗腳同埋雲石

加左石, 會唔會好好多?
因為我屋企細, 廳房共用, 會震到衣櫃門有聲{:1_332:}
我淘左腳釘未到, 之後再睇效果
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 終於到我開箱喇~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。