leooel 發表於 2022-1-23 02:05

國大代表 發表於 2022-1-22 15:41
師兄,我要擺放這位置的,可以嗎?

可以,斜斜地咪得

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 09:26

leooel 發表於 2022-1-23 01:44
黑五呢次後到宜家都未買過碟
新碟唔使消毒呀!!二手就要

今期黑五巳經唔同以前了,平果啲冇免運費,加上D+片先有imax畫面,買碟少咗,想買果啲亦好多都買了

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 10:01

leooel 發表於 2022-1-23 01:57
華納音效算肯揼本最有保證
dolby嗰隻有冇test tone試?俾個正面睇吓

呢隻有,但好似tone7.1某一段係有問題。

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 10:42

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-22 23:41
換左Amp真係未試過

6分鐘左右, 呢架升空後果D玻璃聲真係俾佢嚇親

大聲啲聽會有死亡感覺,啲沙沙石石飛埋嚟

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-23 14:23

leooel 發表於 2022-1-23 02:03
dunkirk和batman2,3係咪好堅先,尤其dunkirk

係, D音效原來咁好, 之前舊Amp無新制式錯過左好多, 仲諗住媽褲D音效普普通通, DC都唔好得去邊, 原來直頭正

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-23 14:27

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 10:42
大聲啲聽會有死亡感覺,啲沙沙石石飛埋嚟

我就係一開就係果段, 之前扭到62, 佢升空都無事, 之後D沙石玻璃飛埋黎果陣俾佢嚇親{:6_130:}

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 14:32

StanleyChoy@FB 發表於 2022-1-23 14:27
我就係一開就係果段, 之前扭到62, 佢升空都無事, 之後D沙石玻璃飛埋黎果陣俾佢嚇親...

每次玩呢段都好怕會燒amp或燒喇叭,個feel有啲似果個JW第一槍咁。

:o) 發表於 2022-1-23 16:07

恭喜哂Ching

AskaLung@FB 發表於 2022-1-23 20:44

Jazzgd1 發表於 2022-1-23 10:01
呢隻有,但好似tone7.1某一段係有問題。

冇錯呢隻碟既tone test係有問題

AskaLung@FB 發表於 2022-1-25 08:57

依隻都一定要入,試十仔一流,震到梳發飛起🤣🤣
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 終於到我開箱喇~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。