cth516 發表於 2021-12-27 13:08

補充一句,Made in Czech Republic’s , 都叫歐洲造,感覺又良好少少🤣

jamesbond 發表於 2021-12-27 13:31

cth516 發表於 2021-12-27 13:06
UB9000我之前美馬買全區碼+Worldwide 電壓,連運費約$12200。
開心使用中。可能有師兄會覺得唔值,但我自己 ...

CHing,請問美馬有冇全區碼+Worldwide 電壓嘅UB820?如有幾多錢?

marco 發表於 2021-12-27 13:56

想問下820讀到平碟嗎?😄

cth516 發表於 2021-12-27 16:54

jamesbond 發表於 2021-12-27 13:31
CHing,請問美馬有冇全區碼+Worldwide 電壓嘅UB820?如有幾多錢?

剛睇過有全區碼,但無咗worldwide電壓,只得110V…..US$82X

heven 發表於 2021-12-27 18:05

路過,搭傘😅,英遜有硬改全區碼,電壓220,啱香港用,449磅,要集運到港!

https://www.amazon.co.uk/Panasonic-DP-UB820-MULTIREGION-Bundle-Blu-ray/dp/B08JZD772T/ref=nav_ya_signin?ie=UTF8&returnFromLogin=1&th=1

rach 發表於 2021-12-27 18:32

marco 發表於 2021-12-27 13:56
想問下820讀到平碟嗎?😄

讀平碟用國產機最正{:1_352:}

cakecake 發表於 2021-12-27 19:21

其實唔介意國貨,杰科5700升級版真係玩得過,全區又可以掛字幕·

marco 發表於 2021-12-27 19:46

cakecake 發表於 2021-12-27 19:21
其實唔介意國貨,杰科5700升級版真係玩得過,全區又可以掛字幕·

平碟都係以前買落,數量有限{:1_332:}睇唔到就掉落垃圾桶算啦{:1_333:}反而諗緊買英定美820{:1_347:}

vincent369 發表於 2021-12-27 20:14

注意購買英版航空運輸問題。
Panasonic 4K碟機另一重要技術係2K Blu ray 碟升頻能力, 係獨步天下!
讀開心碟冇問題,但唔會咁樣用!
如買日版,有其他中(簡)及英說明書參考。
https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/bd/oi/ub9000/index.html

heven 發表於 2021-12-27 20:47

vincent369 發表於 2021-12-27 20:14
注意購買英版航空運輸問題。
Panasonic 4K碟機另一重要技術係2K Blu ray 碟升頻能力, 係獨步天下!
讀開心碟 ...

師兄,剛剛托朋友在英遜入手ub820全區碼,下星期才發貨!你指空運問題係唔俾英國貨機到港?
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 好耐無執過紙皮箱 ( Panasonic UB9000 )

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。